Αρχικό μήνυμα απο
Z4 DCT
Ρε παιδια αυτη η πλαστελινη που τα περνανε που την βρισκουμε??....(μανσταααα)
Και αν το κανεις μονος αυτο με πλαστελινη και σαπουνονερο μετα θες γυαλισμα κερωμα, η μπορω να το κανω ας πουμε μια φορα στους 2 μηνες χωρις προβλημα?
Γιάννη, πηλός λέγεται.
Και δεν χρειάζεται τόσο συχνά, ιδίως αν μιλάμε για τη Ζ4 που νομίζω πως τη χρησιμοποιείς λίγο και είναι πάντα παρκαρισμένη σε ιδανικές συνθήκες.
Στην περίπτωσή σου, πάνω από 1φορά το χρόνο δε νομίζω να χρειάζεται.
Αν πάλι κάποιος χρησιμοποιεί το αμάξι του καθημερινά, το παρκάρει έξω και το αφήνει καιρό βρώμικο (με αποτέλεσμα οι επικαθίσεις της βρωμιάς να εισχωρούν επιφανειακά στο βερνίκι και να μην βγαίνουν με σκέτο πλύσιμο), τότε μπορεί να θέλει και 3 φορές το χρόνο πηλό.
Επίσης, δεν χρειάζεται κανένα γυάλισμα μετά αν έχει χρησιμοποιηθεί αρκετή ποσότητα λιπαντικού και ο πηλός είναι μαλακός (στο 90% των περιπτώσεων δεν χρειάζεται σκληρότερος).
Εδώ μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία πηλών, τη μεγαλύτερη σε ελληνικό μαγαζί και με αρκετά καλές τιμές.
Εγώ θα πήγαινα στον dodo που είναι αρκετά οικονομικός (6 ευρώ τα 55γρ τα οποία μπορούν να κοπούν, ψιλοοριακά βέβαια, και στα 2 και να βγάλουν 6-7 μετρίως βρώμικα αυτοκίνητα το κάθε κομμάτι).
https://www.swell.gr/car/index.php?o...d=28&Itemid=72
the more people agree with me
the more I think I'm wrong