Ο λαος σου θελει φωτο εν δρασει!!!Παμε για γυρισμα??Action!
Ο λαος σου θελει φωτο εν δρασει!!!Παμε για γυρισμα??Action!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Stunt Mike (02-11-11)
νεες εξελιξεις....
1)βγηκαν τα πισω καθισματα για ελαφρωμα...
2)εγιναν παραγγελια οι βασεις των bucket...σε λιγες μερες θα τις εχω στα χερια μου και θα τοποθετηθουν τα momo...
αυτα προς το παρον!
120ie87 (07-11-11), Panos 316T (02-11-11)
βλέπω καυτή πεντάδα να κατεβαίνει...όχι για μπάσκετ...
αλλά να κάνει drift show στην υφήλιο!
κάτι σαν τους The Harlem Globetrotters
καλή επιτυχία Νικολή
τούρμπο και πράσινα άλογα
Panos 316T (02-11-11)
new update..
εγινε παραγγελια αλουμινενια ρυθμιζομενη θολομπαρα μπροστα καθως πισω εχει ηδη το αμαξι..σε καμια βδομαδα..οπως και οι βασεις των καθισματων θα ειναι στα χερια μου..και προχωραμε..
Πληροφοριες για τις βασεις;
Universal η καποιες της ΜΟΜΟ spec για bmw?
nik200 (07-11-11)
ειναι της omp και μπαινουν σε ολα τα "καλα" bucket καθισματα..momo-sparco-omp..και φυσικα οταν τις παραγγελνεις λες..το μοντελο-ειναι δηλαδη για bmw e30..το κοστος ειναι 70 ευρω εκαστη...και ειναι η καλυτερη λυση για να μην τρυπας το πατωμα...στο κατω κατω..φτιαχτες βασεις για bucket οπουδηποτε και αν πας..40-50 ευρω θα στα παρουν..
υπαρχουν και καποια bucket..τα οποια παιρνουν βασεις οι οποιες πιανουν στο πλαι τους..και ειναι ακομα καλυτερα..καθως το καθισμα βιδωνεται πιο ψηλα..και αρα δεν παλαντζαρει καθολου!!!ψιλα γραμματα θα μου πειτε αλλα κι ομως κανουν διαφορα!
το σοβαρο θεμα με το αμαξι ειναι οι βασεις μηχανης...οι οποιες προς το παρον ειναι αστειες για το βαρος του 3.5λτ..
και εδω θελω τα φωτα σας..με δεδομενο το γεγονος οτι το μπροστινο τμημα του ε30 ειναι αρκετα μαλακο..χρειαζομαι βασεις γερες μεν αλλα οχι κουτσουρα δε..για να μην αδυνατιζουν τα ραμφη του αυτοκινητου..απο ερευνα που εκανα..βρηκα 3 λυσεις οι οποιες ειναι και οι πιο καλες...
1)βασεις μ3 ε36..
2)βασεις εξακυλιδρου ε36
3)βασεις alpina απο β6 3.5λτ
ακουω γνωμες...
Panos 316T (21-11-11)