Κυριοι επειδη οπως εχει ηδη αναφερθει παραπανω ΔΕΝ ειναι ολοι ιδιοι (εγω προσωπικα εχω αρκετες αριστες εντυπωσεις απο ιερεις) και μπορει να υπαρχουν και μεταξυ μας συγγενεις μελων, γονεις κλπ, καλο ειναι να ειμαστε πολυ προσεκτικοι στους χαρακτηρισμους μας.
aggelosmk2 (23-01-15), m-power_01 (15-07-11), nikos1400 (14-07-11), Nino (25-09-11), Ptboul (14-07-11), Stathis (14-07-11)
Ελαφρώς off topic:
Επειδή είμαι παντελώς άσχετος με τα της θρησκείας, έχω ωστόσο μία ιδιαίτερη προσωπική θέση που δε θα αναλύσω τώρα, ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από το post των καλών μου φίλων Λιλ & Μηχαλιού.
Ψάχνοντας λίγο, βρήκα (ενδεικτικά) μία ενδιαφέρουσα εξήγηση των αντιφάσεων των Ευαγγελίων που αναφέρονται.
Αν βαριέστε, διαβάστε τις πρώτες παραγράφους. Συνοπτικά μιλώντας, πιστεύω ότι πάντα θα υπάρχει ένας αέναος αντίλογος για την θρησκεία, τους παπάδες κ τα παρελκόμενα τους όπου δεν πρόκειται ποτέ να βγει άκρη.
https://www.ecclesia.gr/greek/holysy.../family/f3.pdf
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε στο πέρασμα αυτό της ζωής μας, είναι να είμαστε δίκαιοι κ όσο γίνεται πιο σωστοί ως προς τους άλλους αλλά κ τους εαυτούς μας. Να έχουμε αρχές, αξίες κ να προσπαθούμε για το καλύτερο. (όχι για τον φόβο του Θεού ή του άγνωστου, αλλά μπας κ πάρει παράταση ζωής η ανθρωπότητα κ οι μελλοντικές γενιές.. )
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
bill_m3 (14-07-11), ghost-rider (14-07-11), gkaras (14-07-11), nikos1400 (14-07-11)
εξαιρετικο...να σου πω ομως...πολυ σωστα ειπες οτι τις γραφες δε μπορουμε να τις ερμηνευσουμε με τη λογικη..
στη πλακιτσα που εκανες,περι ραπισματος..
σιγουρα δεν εννοει οτι αυτο που διαβαζουμε...
ομως λεω ενα πχ..στο φαναρι καποιος μου χτυπαει το αυτοκινητο...
βγαινω εξω 191 και 100 κιλα τιγκα στα ποντικια γιατι εκανα και πολλα χρονια γυμναστηριο εγω 180 και 70 κιλα με γυαλια αυτος...
αυτος αρχιζει να σιχτιριζει...
ρε μαγκα φρονιμα του λες..αυτο εκει σταυριδια και σιχτιρια...και εκει που φωναζει σου ριχνει μια αδεσποτη...τον βουτας και τον ισιωνεις στο δρομο...
αυτος επειδη ειναι ψυχακιας μολις πας να μπεις στο αμαξι βγαζει το μαχαιρι και σου το καρφωνει στη πλατη...ποιος χανει???
εσυ βεβαια αφου θα μαθεις απο πρωτο χερι αν τελικα υπαρχει ο θεος!!!!
ενω αν συγκρατηθεις και το κοψεις καπου...
το ειπα με ενα χοντρο παραδειγμα για να γινω κατανοητος απο ολους.
να ερθω και στο παραπανω...
καλος ο θεος αγαπη ο θεος αλλα στο βιαστη που βιασε και σκοτωσε 4 παιδια οση αγαπη και να του δωσεις σιγουρα δε θα τον βαλεις και στο σπιτι σου να σου κανει Baby sitting.....
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Παπάς με "κούτα" S400 Hybrid ΑΜG pack σήμερα πρωί στη Βουλιαγμένης...
Sorry κιόλας αλλά δεν προκαλεί....?
Υ.Γ: Η πινακίδα του στην διάθεσή σας... δεν μασάω..
Όχι ρε απλά έχω τρέλα και απομνημονεύω πινακίδες....
Ήταν και εύκολη αυτή....
Παπάδες στο παραδικαστικό.
Παπάδες στη μαφία με τους πλειστηριασμούς ακινήτων.
Παπάδες τοκογλύφοι στα Φάρσαλα (500% τόκος!).
Παπάδες που προσηλυτίζουν γυναικόπαιδα σε περίεργα κοινόβια στο Αγρίνιο.
Ομοφυλόφιλοι Μητροπολίτες με βίλλες-ξωκλήσια και πικάντικες μαγνητοφωνημένες συνομιλίες με τους εραστές τους.
Μοναχές στη Μυτιλήνη με προσωπικές περιουσίες που θα ζήλευαν και εφοπλιστές.
Καλόγεροι-φεουδάρχες σε Μονές του Αγίου Όρους, οι οποίοι τυγχάνουν να είναι και 'πνευματικοί' πολιτικών προσώπων.
Μετά απ' όλα αυτά, η S400 AMG σου έκανε εντύπωση Στέφανε?
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Ptboul (23-09-11)
stavr (23-09-11)