Φίλε μου, λυπάμαι ειλιρινά για το ατύχημα. Όπως είπες κι εσύ βέβαια, μπροστά στην ανθρώπινη ζωή που είναι ανεκτίμητη, οι λαμαρίνες είναι πραγματικά ήσσονος σημασίας και με όρεξη, υπομονή και επιμονή, τα πάντα γίνονται. Καταλαβαίνω ωστόσο πως αισθάνεσαι για το αυτοκίνητό σου, αφού και εγώ πριν κανά χρόνο ενεπλάκην με το 207 μου σε σοβαρό ατύχημα, που κόστισε σχεδόν 5 χιλιάρικα (κάποιος ασυνείδητος με χτύπησε από το πλάι και χτύπησα με ταχύτητα 80+χλμ σε τοίχο, με συνέπεια όλο το δεξί μέρος της μούρης να γίνει πίτα, περιττό να πω ότι ο υπεύθυνος την έκανε κύριος). Ευτυχώς όμως, δεν έπαθα το παραμικρό και μετά από δύο μήνες και το αμάξι έγινε (να είναι καλά και η μικτή) σαν καινούριο και εγώ πλέον έχω πάρει ένα γερό μάθημα ζωής και εκτιμώ το κάθε τι πολύ περισσότερο από πριν.
Δυστυχώς, δε μπορώ να σε βοηθήσω με την εύρεση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, ή κάποιου τροπέτου, αφού είμαι άσχετος από αυτά, είμαι σίγουρος όμως ότι πολλά μέλη από εδώ έχουν και τις άκρες, αλλά πάνω από όλα και τη θέληση να κάνουν ό,τι μπορούν για να επιστρέψει η μπέμπα σου δριμύτερη στο δρόμο.
Σου εύχομαι να πάνε όλα κατ'ευχήν και να μην ξαναεμπλακείς, τόσο εσύ όσο και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, σε τέτοιες έσχημες καταστάσεις.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong