αααααχχχ....
βραδιες Αυγουστου...
(ζηλευω)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
nik200 (15-08-11)
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
τι λέει το forum..να κανονιστει καμια τετοια βολτιτσα???
(βαγγελη για κανε τα κολπα σου...)
Οταν με το καλο επιστρεψω απο Μηλο αρχικα θα γινει μια Πατρα και μετα τα κοντινα...
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Μπορεί γιατί εν έτη '76 ο αγαπητός μου πατήρ με τα της μητρός μου είχαν φέρει την 2002 παραγγελία απο το εργοστάσιο της Γερμανίας και απο τότε πάντα έπαιζε έστω ένα Bmw στην οικογένεια.... Και το '86 που γεννήθηκα εγώ είχαν την E30 325i πάλι παραγγελία εκ Γερμανίας.....
Σαν να μην έχεις άδικο, έχω μάθει με πραγματικά Αυτοκίνητα και όχι με αυτοκινητάκια εξυπηρέτησης πελατών
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jimmakos : 15-08-11 στις 17:25
Cinquecento με μοτέρ uno είχα (δες καλύτερα το αναφέρω σε άλλο πόστ ).....
Θες εντυπώσεις? Απο στρίψιμο έτσι και έτσι... Το μοτέρ που είχα πριόνιζε αρκετά ραλλάκια 4πετάλουδα και πρόσφερε απλόχερο μαύρο κλάμα στην Αττική οδό και στην βουλιαγμένης σε όποιον καθόταν δίπλα
Τι του είχα κάνει δεν είναι του παρόντως.
Πάντως το αμάξι ήταν ατμόσφαιρα και φτιαχνόταν επι 5 μήνες στο γκαράζ του πατικού μου σπιτιού απο τα χεράκια μου μαζί με άλλο ένα φίλο και μια γκόμενα να φτιάχνει καφέδες και να παραγγέλνει 2πλόπιτα γύρο χοιρινό με μπόλικο αλατοπίπερο και λαδωμένη πίτα
Το ραλλάκι που οδήγησα ήταν του παιδιού που αναφέρω πιο πάνω.... Δεν με ενθουσίασε προσωπικά να σου πω την αλήθεια, προτιμώ την νευρικότητα του ιταλού, αλλά κοίταξε μιας που ζητάς την γνώμη μου θα σου πω πως είμαι λάθος άνθρωπος να στην δώσω γιατί απλά δεν με απασχολεί το στρίψιμο, εγώ είμαι για 400άρια, ευθείες και ανηφορικές στροφές με πισωκούνες.....
Ευχαρίστως να το αναπτύξουμε εκτενέστερα όποτε θέλεις!
Υ.γ. το χ3σαμε το τόπικ του ανθρώπου.....
Ωραίος ο Νικ με τις Αυγουστιάτικες εξορμήσεις του!