aristent (19-07-11)
Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε!!!!!
καλορίζικο και καλόλιωτα τα λάστιχα!
Δεν χρειάζονται στρώσιμο οι καινούργιοι κινητήρες !!!
Παρά ταύτα, θεωρώ καλό για τη ζωή του, να δουλέψει στην περιοχή της ροπής του για τα πρώτα 1 - 2.000 χλμ!!!
Επίσης, στα πρώτα 1 -2000 χλμ, προσωπικά, θα άλλαζα λάδια και φίλτρο λαδιού!!! !!!
Καλοτάξιδο !!!!!
καπάκια κατά καιρούς πουλάνε στο ebay.
Ρίχνε μια ματιά που και που
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
Ως χρήστης diesel εδω και 5 χρόνια (Χ3 2.0d),προτείνω να το προσέξεις τα πρώτα 2000 χλμ και να μην υπερβαινεις τις 3000 σαλ.
Αλλωστε οι 3000 σαλ πρέπει να αντιστοιχούν σε 150 χλμ/ώρα με 6η οπότε κινείσαι και ταξιδεύεις αξιοπρεπώς ακόμα κι έτσι.
Βασικό επίσης είναι να περιμένεις να ζεσταθει καλά το μοτέρ,πρίν το πιέσεις έστω και λίγο (βασική αρχή μακροζωϊας του).
Με αλλαγες λαδιών στα 10000 χλμ είσαι ΟΚ.
Τέλος,το κρατάλισμα του ντήζελ είναι αναπόφευκτο στις χαμηλές ταχύτητες,αλλά αυτό εξαφανίζεται στο ταξίδι οπου ο ντήζελ είναι κατα κανόνα πιό ήσυχος απο έναν βενζίνης,γιατί δουλεύει σε χαμηλότερες στροφές.
Πιστεύω οτι θα το ευχαριστηθείτε το αυτοκίνητο,έστω και με 143 ίππους γιατι ακόμα κι έτσι είναι γρήγορο.
Αν τέλος πάντων,ζητήσεις κάτι παραπάνω δές εδώ.
Εγω φοράω το αντιστοιχο πρόγραμμα στο δικό μου μα 195 ίππους και είμαι σουπερ-ευχαριστημένος.
tazeus (20-07-11)
32.6 kgm Γραφει,
Το προγραμμα ειναι στο προγραμμα χεχε, γιατι οχι και στα υπολοιπα (αν μας το επιτρεψουν οι μερες..)! Το μονο κακο ειναι οτι λογο προσφορας bmw ειναι με τασια και με πιανει η καρδια μου..
Για στρωσιμο μεχρι 1500χλμ υπολογιζα και μετα ανεβασμα σταδιακα στις στροφες.
Τα λαδια θα φυγουν σιγουρα νωριτερα και πριν τις 10χιλ. καθως θα εχουν γεμισει μεταλλα απο το στρωσιμο λογικα..
Ολους!!
Οδική συμπεριφορα, κρατηματα κλπ ειμαι ανυπομονος να δω....
Σούλη καλοτάξιδο! Μεγειές ! περιμένω βόλτα!