Μ3 κουπέ για πιο σπορ εμφάνιση και sedan για περισσότερη εκκεντρικότητα. Βέβαια και την Ε60 δεν την προσπερνάς εύκολα...
Αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω, θα έπαιρνα Μ3 Ε92...GTS!
Μ3 κουπέ για πιο σπορ εμφάνιση και sedan για περισσότερη εκκεντρικότητα. Βέβαια και την Ε60 δεν την προσπερνάς εύκολα...
Αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω, θα έπαιρνα Μ3 Ε92...GTS!
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
αυτοι ειναι ωραιοι προβληματισμοι!Μ3 Ε92 και οτι διαφορα υπαρχει στην τιμη με την Μ5 παει σε βελτιωση της Μ3!!!!
Πράγματι μεγάλο δίλλιμα,σε 2 κορυφαία αυτοκίνητα,αλλά εμένα η αγάπη μου είναι η Μ5!!!
''One love three letters'' .....BMW
Ακριβως στη θεση σου ημουν πριν 6μηνες και απο Μ3 Ε46 πηγα σε 92αρι DCT.Πιστεψε με δεν θα το μετανιωσεις.Ειναι αρκετα μεγαλη αλλαγη.Το Μ5 τελειωσε και βγαινει καινουριο.Απο τιμες ισως ειναι πιο φτηνο το Μ5 αλλα καιει και περισσοτερη βενζινη.Η γνωμη μου ειναι πως τα Μ3 ειναι πιο εμπορικα.Ασχετα μ αυτο εχω παθει πλακα με το Μ5 το διτουρμπινο που πλησιαζει και με βλεπω να τα πουλαω ολα του χρονου που θα ερθει.
georgepap (08-04-11)
η απροσωπικη μου αποψη Μ3 ε46 με το κιτακι απο την HPF stage 3
και μου μενουν και ρεστα
Ουτε γω νομιζω να ξαναβγει αφου ο κατασκευαστης εχει στραφει στα τουρμπο που επιτυγχανουν μεγαλυτερες δυναμεις και χαμηλωτερες εκπομπες ρυπων.Τα τωρινα Μ3 και Μ5 θα ειναι τα τελευταια ατμοσφαιρικα απ οτι φαινεται.