Τελικα ειναι δυσκολο να διατηρεις καθαρα η τελος παντων με εμφανηση αποδεκτη τα Shadowline trim που βρισκονται στα πλαισια στις πορτες μας,.....εννοητε οτι και τα χρωμιου πλαισια δεν πανε πισω....
Δεν εχω βγαλει φωτο απο το δικο μου,αλλα πριν ενα μηνα που προτιμησα να το πλυνω σε πλυντηριο αυτοκινητων με ενεργο αφρο στη Θεσσαλονικη,εμειναν σταμπες σε αυτα τα πλαισια!!!
..... αν και απο τοτε το εχω πλυνει 5-6 φορες στο σελφ σεβις οπου εχει ζεστο νερο με σαπουναδα και ξεπλυμα παντα με ΑΦΑΛΑΤΟΜΕΝΟ ΝΕΡΟ!!!...δεν εχουν φυγει αυτες οι σταμπες.
Θυμαμαι οταν παρελαβα καινουργιο το αυτοκινητο μου,ειχε τετοια θεματα,αφου ο αντιπροσωπος μου το παρεδωσε αφου το ειχε πλυνει πρωτα,αλλα μαλλον αργησε να το στεγνωσει....παρ'ολα αυτα μετα απο απειρα πλυσιματα και χωρις να καταλαβω το ποτε και το γιατι ειχαν φυγει!!!
Η επισημη απαντηση απο την μαμα εταιρεια ειναι αυτη:
Aπο οτι εχω καταλαβει,μαλλον μιλαμε για ανοδειωση και οχι για βαφη?...αρα ο τροπος επαναφορας σε κατασταση χωρις τα φαινομενα σταμπας απο αλατα νερου,ή η εμφανηση "τιγρε" ,"λαδομενο",κλπ.ειναι διαφορετικος απο το απλο περασμα με γυαλιστικη αλοιφη.
να και μερικες φωτο με το προβλημα του "τιγρε",οχι αυτο που εχω εγω αυτη τη στιγμη, που βρηκα σε καποια αλλα σαϊτ:
....παντως εγω δεν προκειτε να ξαναπλυνω με ενεργο αφρο!!!!
....ομως καθε εμπειρια για λυση θα ειναι ευπροσδεκτη!!!