Σε αυτο το thread θα δουμε αναλυτηκα πως μηδενιζουμε το service στο Ε36 μας. Προσοχη ειναι μονο για Ε36 και γενικοτερα Μ52 μοτερ με φυσα διαγνωσης με 20 ακιδες και ΟΧΙ 15!
Ανοιγουμε το καπο και βρισκουμε την φυσα διαγνωσης η οποια φαινεται στην φωτο...
Επειτα ξεβιδωνουμε το καπακι ωστε να αποκαλυφθουν οι ακιδες...
Παίρνουμε ενα καλωδιακι γυμνο και απο τις δυο πλευρες...
Τωρα ειμαστε ετοιμοι να μηδενισουμε τα λαμπακια του service στον εγκεφαλο.... Γυρναμε το κλειδι στην δευτερη θεση (δεν βαζουμε μπρος)
Επειτα βγαινουμε απο το αυτοκινητο και παμε στην φυσα διαγνωσης. τοποθετουπε την μια γυμνη ακιδα του καλωδιου στην ακιδα 7 ( παντα βαζουμε πρωτα το καλωδιο στην ακιδα 7 και μετα κανουμε ολα τα υπολοιπα) επειτα βαζουμε την αλλη ακιδα του καλωδιου σε ενα καλο σημειο γιωσης οπως π.χ. οποιαδηποτε μη βαμμενη βιδα. Κραταμε το καλωδιο συνδεδεμενο για 3.25 δευτερολεπτα για να μηδενισουμε το oil service η 11 δευτερολεπτα για να μηδενισουμε το inspection! Οχι παραπανω χρονο!
Τελειωσαμε!
Δεν φερω καμια ευθυνη για τυχον ζημια η λαθος!Οτι εγινε εγινε επανω στο δικο μου αυτοκινητο εις γνωση μου και με δικο μου ρισκο! 6 φορες δουλεψε και δουλευει ακομη αψογα. Την ιδια ακριβως δουλεια κανει και η φυσα της bmw η οποια βραχηκυκλωνει την ακιδα 7 με την ακιδα 19 (γειωση)