Να δεις πώς βγαίνει το αμάξι από τον θάλαμο όλο γυαλάδα και χάρη και να δω αν θα γελάς ακόμα!!!
Έχω 6cyl BMW... 4 στο αυτοκίνητο και 2 στην μηχανή!
τι να πεις τοσο ακριβα υλικα... για ενα μεροκαματο παει μη νομιζεις.. το φιλοσοφικο ερωτημα που απανταται ομως περαν των δυο ερωτησεων της εισαγωγης ειναι:
οτι δεν ειναι απαραιτητο αυτο που ισχυε δηλαδη οτι το να εισαι πλουσιος δεν σημαινει οτι εισαι και μακακας!!!
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Bassakos (14-06-11)
Ε ρε δε μου το λέγατε νωρίτερα κ έτρεχα στον Μάνστα για γυάλισμα;;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
nikos1400 (14-06-11)
αν ο τυπακος χρειαζεται 4 με 6 εβδομαδες για καθαρισμα-γυαλισμα...μαλλον χασομερης πρεπει να ειναι, παρα σχολαστικος! οσο για την χρεωση...δεν μου κανει εντυπωση...ειναι μαλιστα φθηνοτερος σε μεροκαματο, απο τους περισσοτερους του ειδους του στην Ελλαδα!
και που ξερω εγω οτι το κερι κανει 10,000 ευρω...? ή οτι δεν το βγαζει απο τα αυτια του?Στα «καθαριστικά» ταξίδια του έχει πάντα μαζί του, ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο, εκατό περίπου καθαριστικά υγρά και ένα βαζάκι με κερί αξίας περίπου 10,000 ευρώ.
nikos1400 (14-06-11)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM