Φάνη, υπάρχει και η περίπτωση της αμμοβολής....
Φάνη, υπάρχει και η περίπτωση της αμμοβολής....
Πω πω ρε Φανουρη τωρα το ειδα!!!!
Ακομα δε καταλαβες απο που ηταν αυτα τα κακακια????.....θυμασαι μια επεμβασουλα???...παλια??? ...που ειχε χαλαρωσει ο σφυκτιρ????.....θυμηθηκες???/,,.......εμ μα βρε παπαρα σου φευγουν και δε το καταλαβαινεις, τα βλεπεις και δε το θυμασαι......αστα να πανε τα ρημαδια....
βρωμισα και μονο που διαβασα ολη την διαδικασια...βραδυατικα....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 09-06-11 στις 23:30
Leonidas_E39 (12-06-11), Ptboul (10-06-11)
ρε 'σεις βρωμισατε το φορουμ!!!!!
ρε Φανη !
στο χωριο μου λεμε:
"οποιος τη νυχτα πορπατει,
λασπες και σκ@τ@ τσαλοπατει!"
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Στους δρόμους διακρίσεις δεν γίνονται, και BMW να έχεις Σκατα θα πατησεις
Ptboul (10-06-11)
picture or it never happened
πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..
Φανη πιστεψε με σε καταλαβαινω απολυτα!! Να πω κι εγω τι επαθα μια και ειμαι 100% εντος θεματος!
Ειμαι με της δουλειας το VITO στις κατηφορικες στροφες των Αγ.Θεοδωρων (παω Θεσ/νικη-Αθηνα) και βλεπω ενα χαρτι στον αερα να ερχεται και να προσγειωνεται πανω στον υαλοκαθαριστηρα.Παταω και εγω το λεβιε να φυγει το χαρτι απο πανω και παθαινω το απιστευτο: το χαρτι ειναι γεματο σκατα τα οποια απλωνει αργα και ηδονικα ο υαλοκαθαριστηρας απο τη μερια του οδηγου! Δεν ξερω ποιος φουστης νταλικιερης το πεταξε απο την ακρη του δρομου ή ποια μανα εκανε αλλαγη παμπερς on the fly παντως αφου αδεισα ολο το παγουρι η μυρωδια δεν εφευγε με τιποτα γιατι ειχαν μεινει πολλα πανω στο σκελετο του καθαριστηρα και εμπενε μεσα ακομα και στην ανακυκλωση!! Τελικα σταματησα για πετρελαιο στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και μου καθαρισε το παρμπριζ μια γκομενα που δουλευε εκει. Σιγουρα θα με θυμαται ακομα οχι γιατι ειμαι ομορφοπαιδο!!
A8hnaios (12-06-11), fanisk (12-06-11), Jimmakos (12-06-11), Leonidas_E39 (12-06-11), Z4 DCT (12-06-11)
Φανη εχεις καει .-
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
fanisk (12-06-11)