Και εδώ σε βρήσκω λίγο λάθος Άρη γιατί ναι είναι ΜΑΝΑΔΕΣ με όλη την σημασία της λέξης αλλά όσες είναι καλοσυντηρημένες έχουν τον άντρα να φέρνει σπίτι το χρήμα, η κυρία εισπράτει απο μαμά και μπαμπά χρήμα, ξοδεύει σε κομμωτήρια και ρούχα όλη μέρα, το μόνο άγχος είναι η ρίζα στο μαλλί και η περμανάντ και για να φύγει όλη αυτή η ρουτίνα έχουμε και τον 25άρη να μας θυμίζει οτι είμαστε και γυναίκες και περνάει η μπογιά μας....
Τζιμμακο, με αυτα τα μυαλα, δεν μπορεις να επιζησεις εδω μωρο μου, αν πεις ετσι σε μια γυναικα εδω.... σε "σουταρε....." οι περισσοτερες ειναι ανεξαρτητες......!!!!
Παιδιά λόγω ότι οι αντεκλησεις σας ξεκίνησαν απο δικό μου post λάβετε υπόψιν σας ότι έγεινε χάριν αστεισμου πιο πολυ και δεν αντικατοπτρίζει πλήρως τα πραγματικά μου πιστεύω.Καλο θα ήταν να μην παίρνουμε όλοι μας τα πάντα της μετρητοις.Η ζωή μας και τα λεγόμενα μας καμια φορα ειναι αναλαφρα μιας που όλοι μας πιστεύω την σοβαρότητα μας την διοχετευουμε εκει που πραγματικά χρειάζεται.... Ζητω Συγνώμη που σας έφερα σε αντιπαραθέσεις
Απλα ο καθενας εφραζει τη γνωμη του, δεν ειναι αντιπαραθεση με καθενα, ανταλαγη σκεψεων. Ο καθενας σεβεται την γνωμη του αλλου ..... θελω να πιστευω...........
Τζιμμακο, με αυτα τα μυαλα, δεν μπορεις να επιζησεις εδω μωρο μου, αν πεις ετσι σε μια γυναικα εδω.... σε "σουταρε....." οι περισσοτερες ειναι ανεξαρτητες......!!!!
Ωριμασε!!!!!!
θα ωριμασει οπως οι περισσοτεροι μετα απο χρονια ολοι τα βλεπουμε διαφορετικα πολλα πραγματα στην ζωη.