Jimmakos (16-05-11), m-power_01 (16-05-11)
Μπράβο ρε Δημήτρη! Πρέπει να είσαι αρκετά γενναίος για να βάλεις χέρι εκεί...
αντε μεγειές μεγειές....
Jimmakos (16-05-11)
Κώστα σε ευχαριστώ φίλε!
Τελικά δεν είναι τίποτα να σου πω την αλήθεια απλά θέλει να σκέφτεσαι το επόμενο βήμα πρίν προχωρήσεις.
Και φυσικά η βοήθεια απο κάποιον που ξέρει καλύτερα απο εσένα!
Και εσύ δεν πας πίσω με τον megasquirt!
Ρε σύ να κάνουμε καμια μπίζνα να τρελαθούμε στο τάλιρο?
Δημήτρη ναι φίλε και δεν του φαίνεται καθόλου! Βλέπεις ένα ήρεμο παλικαράκι και σε ξελασπώνει ανα πάσα ώρα και στιγμή!
ρε συ εδω εχουμε μηχανολογους και βοηθους και κολλας???
πρωτος κυλινδρος εμβολο στο ΑΝΣ τελευταιος κυλινδρος τα ζυγοθρα σε θεση μπαλατζου... Μ.Ε.Κ 1 χρονισμος τετραχρονου κινητηρα!!!
Για ρυθμιση αβανς ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο και καλυτερα μην μπλεκεις με τα θρησκευτικα.... θελει πιστολι σημαδια κλπ και χρονιζεις αν θες να σου εξηγησω πες μου ειναι χρονισμα αναφλεξης Μ.Ε.Κ 1 παλι αλλα ηλεκτρολογικο συστημα, ειμαι καλος με 8 το περασα το εργαστηριο, γιαυτο καλυτερα να με φωναξεις να στο φτιαξω γιατι στην θεωρια εχω κοπει 3 φορες!
χρειαζεται πιστολι παντως για να ρυθμισεις γιατι ξερεις εχεις φαει 2 μερες να δεσεις μοτερ κανεις την μ..κια εε την χαζομαρα τα κανεις ολα σουπα μεσα και μετα χρειαζεται πιστολι να αυτοκτονησεις!
Jimmakos (16-05-11)
ρε τσακαλια...
το θεμα ειναι οτι πρεπει να μαζευτειτε ολοι μαζι για να ξερουμε που να ερχομαστε και εμεις
μπραβο
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
ναι ρε παιδια δεν ειναι ολα ευκολα... ενταξει ωραιος ο χαβαλες αλλα πολλες φορες ενω ειναι ωραιο να ασχολεισαι ενα λαθος να γινει μπορει να πληρωνεις αδικα λεφτα... ενταξει εκαστος στο ειδος του...
υ.γ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ?
BILL007 (25-07-13)