Είναι απίστευτοι!
Με τα προιόντα της swissvax (μία από τις top μάρκες) κατάφεραν και περιποιήθηκαν ματ χρώμα αυτοκινήτου....
https://www.m3post.com/forums/showthread.php?t=521374
Είναι απίστευτοι!
Με τα προιόντα της swissvax (μία από τις top μάρκες) κατάφεραν και περιποιήθηκαν ματ χρώμα αυτοκινήτου....
https://www.m3post.com/forums/showthread.php?t=521374
Στεφανε,
αν ειχα ποτέ αυτοκινητο σε τετοια κατασταση,
δε θα το ξαναεβγαζα ΠΟΤΕ
για να μην το λερωσω, θα το λυπομουνα !
Θελει τρελη υπομονη...
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
συγχωρέστε μου το σχόλιο, αλλά καλά θα ήταν να δούμε την επιφάνεια πριν και μετά από το κέρωμα αν ήταν δυνατό και σε μικροσκοπικό επίπεδο.
Επίσης, αν υπήρχε υγρασία στο "ανάγλυφο" του ματ χρώματος ή αν το κερί δεν έφραξε ομοιόμορφα τις εσωχές του ματ φινιρίσματος, τι θα γίνει στο μέλλον σε εκείνα τα σημεία?
(ερωτήσεις κάνω βέβαια και σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να γράψω με βεβαιότητα κάτι- και επειδή έχω κάποια σχέση με επιστήμη υλικών και μετάλλων θα ήθελα να βεβαιωθώ πρώτα και μετά να γράψω αν πρόκειται για "επίτευμα" το κέρωμα ή για χαζομάρα και αν η bmw δεν ξέρει τι της γίνεται που δεν το προτείνει...)
Χαλάρωσε ρε. Δε κάνανε και τίποτα σπουδαίο. Απλώσανε αλοιφή για ματ χρώμα με το χέρι και το σκουπίσανε με δυο πανιά μικρο-ινών.
Η bmw δε το προτείνει διότι μέχρι πρότεινος δεν υπήρχαν προϊόντα για ματ βαφή. Αν βάλεις κανονικό κερί / αλοιφή σε ματ χρώμα θα κάνεις ζημιά και από αυτό θέλει να σε προφυλάξει.
Όσο για τις αρχικές σου ερωτήσεις, αν το κερί απλωθεί ομοιόμορφα την ώρα της εργασίας και σκουπιστεί σωστά, δεν θα έχει καμία διαφορά με την υπόλοιπη επιφάνεια.
Γνωριζει καποιος κωδικο χρωματος frozen black?
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
Δε μου το βγάζει Μάνο. Το μόνο που βλέπω είναι ένα frozen grey effect. Ίσως είναι ακόμα πολύ καινούριο και δεν το έχει ενημερώσει η εταιρεία. Μήπως έχεις τη περιγραφή του στα γερμανικά?
Βρηκα κατι σε U91.
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo