Kαλησπέρα σε όλους
Μήπως γνωρίζει κανείς, εαν μπορούν να τοποθετηθούν angel eyes σε προ-facelift X3 χωρίς να αλλαχτούν τα φανάρια με τα αντίστοιχα του facelift?
Kαλησπέρα σε όλους
Μήπως γνωρίζει κανείς, εαν μπορούν να τοποθετηθούν angel eyes σε προ-facelift X3 χωρίς να αλλαχτούν τα φανάρια με τα αντίστοιχα του facelift?
stratos (16-04-11)
Καλά είναι ολόκληρη φασαρία και μάλιστα χωρίς σίγουρο αποτέλεσμα!!
Άσε που με PDC μπορεί να έχεις πρόβλημα...
Αρχικό μήνυμα απο nino X3
Μαλιστα εμαθα και οτι υπαρχει εξειδικευμενο συνεργειο στην Αττικη που το κανει και με εγγυηση οτι δεν θα υδροστατησει.
Ομως οσο αφορα τουλαχιστο το x3 και σε αυτο το συνεργειο σε τηλεφωνικη επικοινωνια μαζι τους, μου ειπαν οτι πλεον δεν το κανουν διοτι τους παρουσιασε πολλα προβληματα και δυσλειτουργια του pdc .
Το ιδιο αναφερεται και σε ξενα forum και οχι μονο σε μοντελα Χ.
να ρωτησω για τα Αngel eyes σε χ3, αν δεν υπάρχει pdc μπροστά υπάρχει πρόβλημα, κι αν όχι ποιό είναι αυτό το συνεργείο που το αναλαμβάνει και με τι κόστος ?
Θεωρητικά όχι.
Σίγουρα θα υπάρχουν διάφοροι επαγγελματίες που το κάνουν.
Αυτό που ξέρω είναι στη καλιθεα βάλε στον γουγλη το όνομα zefkas και απο την ιστοσελίδα τους επικοινωνησε μαζί τους για περισσότερες λεπτομέρειες (γράφω απο το μηλοφωνο αλλιώς θα σου έδινα το link).
επειδη το εψαχνα μια φορα ειχα βρει αυτο το λινκ..
https://www.car.gr/parts/view/1133905/
δεν το προχωρησα γιατι πρεπει να βγει προφυλακτηρας κλπ (κομπακτ..) ..
πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..
Καλύτερα να μην τα πειράξουμε μου φαίνεται!
Όποιος έχει angel eyes έχει καλός, αλλιώς μένεις όπως είσαι κ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο