To παρακολουθω το θρεντ.
Απλα το λεω για να βρεθει η σωστη οδος προς το συνεργειο που θα αναλαβει το powerplant και να μην αναλωνομαστε σε "ασκοπες" συζητησεις
To παρακολουθω το θρεντ.
Απλα το λεω για να βρεθει η σωστη οδος προς το συνεργειο που θα αναλαβει το powerplant και να μην αναλωνομαστε σε "ασκοπες" συζητησεις
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Mια τετοια μετατροπη που ηταν σε εξελιξη πετυχα στον Πλουμιστο αλλα δεν εχω αποψη για το τι και πως.
Κανε μια βολτα και απο το Φλασκη και ρωτα , γενικα ρωτα δεν εχεις να χασεις τιποτα.
Οστοσο ειναι μια τετοιου ειδους μετατροπη που εχει τοοσο πολυ πατεντα και θελει τοσο χρονο που δε ξερω αν καποιο συνεργειο που θα σου κανει σοβαρη ομως δουλεια και θα πρεπει να στο παραδοσει σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα η τιμη που θα σου πει θα σε συμφερει οταν απο πανω θα πρεπει να ειναι και 2-3 ατομα για να ειναι και μεσα στους χρονους .
Τωρα με 15κ παιρνεις Μ5 Ε39 ,οκ ειναι πιο μεγαλη καροτσα αλλα ειναι ετοιμο αμαξι.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Δεν με νοιαζει αμα θα το δειτε ως διαφημιση ή οχι ή αν κατηγορηθω για κατι τετοιο. Τα συνεργεια που μπορουν να κανουν τετοιες δουλειες ειναι 3 και μονο 3.
-1: Βουδουρης
-2: Τσουτρας
-3: Φλασκης
Ο λογος ειναι απλος. Και οι τρεις εχουν φτιαξει πανομοιοτυπα αυτοκινητα ακριβως με τον ιδιο τροπο και γνωριζουν ακριβως τι χρειαζεται για να γινει κατι σωστο και οχι μπακαλοδουλειες (τορνοι, τρομπες απο Fiat και αλλα τετοια που εχω δει κατα καιρους σε αυτοκινητα στην Αθηνα, αλλα και στην Θεσσαλονικη (δεν θα αναφερθω στους μπακαληδες του χωρου). Πλεον πιστευω οτι το thread αυτο δεν εχει τιποτα αλλο να δωσει στον ενδιαφερομενο και προτεινω να κλειδωθει απο καποιον admin.
WRC is for boys
GROUP B was for men
απλα για την ιστορια,ο Μιχαλης Λαφογιαννης ''φοραει'' V12 5.0 απο Ε32 στο δικο του με κομπρεσσορα και οχι ''τουρμπινες και δη φορτηγισιες'' οπως γραφτηκε καπου πιο πανω...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη M3E30 : 15-04-11 στις 22:55
Φορολογηστε ανελεητα,εχω εκατομμυρια....
μικρη διορθωση...Ε31 σειρα 8 ο κινητηρας του Μιχαλη!
Φορολογηστε ανελεητα,εχω εκατομμυρια....
nik200 (16-04-11)
το αυτοκινητου του νικου πωλειται..και κατα την ταπεινη μου γνωμη αν και λαφογιανεεικο οποτε δουλεψε ηταν αλλου και ο οδηγος (τασος νικου) πολυ καλος..γιατι αυτο ηταν αξιοπρεπες...και οχι δεν ειναι μ5..οσοι ενδιαφερονται
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1351954/