Συνεβη χτες το απογευμα στη δουλεια. Το αποτελεσμα ειναι να κρασαρει ο σερβερ με το outlook και ακομη δεν εχει συνελθει το συστημα καλα καλα.
Εκτος από τους προνοητικούς (χεχε οπως εγω) που κραταγα μπακαπ σε εξωτερικη μοναδα,
Συνεβη χτες το απογευμα στη δουλεια. Το αποτελεσμα ειναι να κρασαρει ο σερβερ με το outlook και ακομη δεν εχει συνελθει το συστημα καλα καλα.
Εκτος από τους προνοητικούς (χεχε οπως εγω) που κραταγα μπακαπ σε εξωτερικη μοναδα,
Stathis (20-01-10)
ρε παιδιά τι ειναι αυτό?το έχω παραλαβει και εγώ αυτο το Ε-ΜΑΙΛ και πιστευω ειναι ενα απο τα γνωστα σπαμ ΕΜΑΙΛ που στελνονται κατα καιρους......
εδω λεει θα ανοιξει σαν ολυμπιακή φλογα και θα κάψει το σκληρό......
ελεος αυτο ειναι για γελια..
δεν γίνονται τέτοια πράγματα....ειναι τα ΕΜΑΙΛ TOY στυλ...στειλε αυτο το εμαιλ σε αλλους 1000 γιατι αλλιως θα σου σβηστει ο λογαριασμος στο ΜΣΝ...
ΤΟ ΜΌΝΟ που μπορούμε να κάνουμε για να προστατευθούμε ειναι να μην ανοιγουμε εμαιλ απο αγνωστους..πόσο μαλλον αυτά π περιέχουν συννημενα αρχεία....
ισχύει παντως αυτό π λεει ο SM6 στην δευτερη προειδοποιηση π λεει
Αν έχει κάποιος αυτό το mail ας μου το προωθήσει. Θα ανακαλήψω αν δουλεύει μέσα απο του υπολογιστές του πανεπιστημίου μουαχαχαχαχαχαχα
Θα συμφωνήσω με τον "pontiosM3" και να προσθέσω ότι γίνεται ένας πανικός από τέτοια μυνήματα από κούριερ ή τράπεζες τον τελευταίο καιρό!!!
Προσοχή παιδιά...τα μάτια σας 14 και βάλε!!!
Καθε φορά που λαμβάνετε ενα mail που:
Σας προειδοποιεί για ΙΟ
Σας προτρέπει να προωθήσετε το μήνυμα για να βοηθήσετε το παιδάκι/κοριτσάκι με καρκίνο/ασθένεια/πάθηση,
και άλλα τετοια,
ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ πριν πατήσετε την ΠΡΟΩΘΗΣΗ!!!
99,99% προκειται για HOAX (παραπλάνηση) και στοχος είναι απλώς η δημιουργία spam και το "αρπαγμα" ενεργών διευθύνσεων email που κανένας συνήθως δεν σβήνει από το μήνυμα που προωθεί.
Μια αναζήτηση στο google συνήθως αρκεί (πχ βαζοντας lifeisbeautiful βρίσκει https://www.breakthechain.org/exclusives/lifevirus.html)
Ριξτε μια ματια στα σχόλια για να πάρετε μια ιδεά
Λεει λ.χ. οτι "Please send it to everybody you know who accesses the Internet."
No antivirus company distributes information in this fashion, δλδ καμια εταιρεία (ουτε η Ε.Ε. φυσικά) δεν προωθούν τετοια μηνύματα, το πολύ να βγάλουν ένα Δελτίο Τύπου!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη asot : 21-01-10 στις 00:06
...
alexm (21-01-10)
Σε ευχαριστω πολυ για την προειδοποιηση!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστούμε για την προεϊδοποίηση...
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...