Gregory_///M (08-04-11)
Λοιπόν, από τη κατάσταση το αυτοκινήτου 'ΠΡΙΝ' το lifting.
Πόσο μ αρέσει όταν οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους...
για τον αγαπητό Γκρεγκ.
Ωραία δουλειά φίλε!
Το ΤΤ μας τα χαλάει από πίσω...
Να φέρω το Ζ...?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stef : 08-04-11 στις 18:22
παει τον αρρωστησες τωρα τον Γρηγορακη μας!!!
Ωραια δουλεια και παλι Κωστα!!!!!ευγε!!!..... και με προσοχη τωρα Σταθη να διατηρηθει κουκλα και γυαλιστερη!!!!
...το ΤΤ πισω.........του Σταθη ειναι?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 08-04-11 στις 19:00
Monsta (08-04-11)
Monsta (08-04-11)
Όχι ρε συ. Είναι του S8N Εν τω μεταξύ σήμερα κατά τύχη πέρασε να τα πούμε λίγο και καθώς το είχαμε μέσα για βάψιμο τον πέτυχα που το γλυκο-κοίταζε
Βασίλη τ αμάξι είναι γεμάτο γύρη !!! Θέλω να κάτσω να το πλύνω και δε προλαβαίνω.
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Το ζουμί:
Οι θαμπάδες στις επίπεδες επιφάνειες του 2002 (απ όσο μου είπε ο Σιτάθης) είχαν δημιουργηθεί λόγω κουκούλας. Αν και τα έχω γράψει και σε ξεχωριστό θρεντ παλαιότερα, θυμίζω ότι η κουκούλα πρέπει να μπαίνει μόνο σε πεντακάθαρο αυτοκίνητο χωρίς σκόνη, ενώ όταν ο καιρός είναι βροχερός ή έχει υγρασία, πάντα το ξεσκεπάζουμε (μετά τη βροχή) προκειμένου να στεγνώσει καλά η λαμαρίνα. Η δε κουκούλα καλό είναι να απλώνεται και να στεγνώνει τελείως πριν τη ξαναβάλουμε στο αυτοκίνητο. Εάν 'σφραγίσουμε' με αυτό το τρόπο το χρώμα σε μέρες με υγρασία θα έχουμε παρόμοια με το 2002 αποτελέσματα. Και το συγκεκριμένο σώθηκε με γυάλισμα επειδή είναι βαμένο ΜΟΝΗΣ. Σε βαφή 'διπλής', το αμάξι δυστυχώς θα πήγαινε για ΕΠΑΝΑΒΑΦΗ!!!
Ιδιαίτερη φροντίδα στην γριούλα του Στάθη, όπως της αξίζει άλλωστε.
Μπράβο ρε Κώστα, λαμποκοπάει!
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Περασα σημερα απ του κωστα και το ειδα... ΥΠΕΡΟΧΟ μπραβο ρε κωστα φοβερη δουλεια....! κουκλα Σταθη να τη χαιρεσαι....
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!