Σκεφομαι, για να μην πω εχω αποφασισει, να προχωρισω σε μια μικρης εκτασης αναβαθμιση της οδικης συμπεριφορας του αμαξιου.
Το θεμα ειναι ομως οτι δεν θελω να το επιβαρυνω περισοτερο σε σκληροτητα, οποτε και ευχρηστια σε ταξιδι....
Κατεληξα λοιπον στο να βγαλω τα μαμα ελατηρια και να βαλω τα eibach pro kit τα οποια χαμηλωνουν 2cm εμπρος και 1cm πισω...κατι το οποιο δεν ειναι πολυ,
ειναι δε και λιγο σκληροτερα απο τα μαμα, και θα το κανουν και λιγοτερο υποστροφικο....
Μαζι με αυτα λεω να βαλω και τις αντιστρεπτικες τις h&r οι οποιες εχουν ρυθμισεις soft-medium-hard, αλλα ειναι κατα πολυ παχυτερες απο τις μαμα....27cm-21cm....
Eπειδη ομως δεν ειμαι εμπειρος απο τετοιου ειδους αλλαγες και δεν εχω γνωσεις καλες οσον αφορα το θεμα βαλτιωση οδικης συμπεριφορας θα ηθελα την γνωμη σας....
-Εναι σωστη μια τετοια ενεργεια?
-Θα χασει κατι το αμαξι με αυτη την ενεργεια?
Δεν εχω σκοπο να πηγαινω το αμαξι σε πιστες, θελω μονο να το βγαζω για βολτα , και δη σε ορεινες διαδρομες (βλεπε ευβοια) και φυσικα βολτα και κανα ταξιδακι (βλεπε νεους πορους) με την συζηγο....
Δεν ζηταω απολυτη συμπεριφορα απο το αμαξι, αλλα στην αναβαση που εκανα στην ευβοια μου φανηκε καπως πλαδαρο στο μαζεμα μετα απο αναποδο τιμονι σε πεταλο, οπως μου φανηκε και καπως ασαφες το εμπρος μερος σε εντονη πιεση σε εσακι...