ρε παιδες οι φαναρτζιδες γινανε φαρμακοποιοι ή εχω μεινει πισω ?!
πηγα λοιπον σημερα να παρω μια προσφορα απο φαναρτζη για απισκευη και φανοποιοια για 2 λακουβες μεγεθος αμυγδαλου στο φτερο και ενος βαθουλωματος 15 ποντων μηκους στη πορτα κατω απο τα πλαστικα .
Το κοστος για επισκευη μου ειπαν οτι ειναι περιπου στα 50 εβρο για ολα τα σημεια , αλλα... το βαψιμο ειναι 120 εβρα για το φτερο και 120 εβρα για τη πορτα (τη μιση στην ουσια αφου το βαθουλωμα ειναι κατω απο το πλαστικο) και το αμαξι θα μπει ολοκληρο στο φουρνο , με πατατες.
Υπολογιζοντας και το φπα εχουμε συνολον 360 εβρο περιπου. Σε αξουσιοδωτημενο της μπεμβε μου ειπανε 480 ενώ γνωστος 250 ακατεβατα . Υπαρχουν ρε παιδες μου ειπανε ειδικοι τεχνιτες που σου φταχνουν μικρες λακουβες οπως στην περιπτωση μου με 30 εβρο τη μια με μια ειδικη μεθοδο χωρις βαψιμο . Εχει κανεις υποψιν του κατι αντιστοιχο στη αγορά , κανενα τηλεφωνο για πληροφοριες ? Να ζητησω και τη ταπεινη συγγνωμη απο τους επαγγελματιες φαναρτζιδες του φορουμ αλλα τα χρονια ειναι δυσκολα , 400 εβρο περιπου για 2 λακουβες , μου πεσανε τα μαλλια παω για λαιζερ λαιν κλινικς .