Πώς μπορεί να σταματήσει αυτή η άθλια μυρωδιά τσιγάρου στο αυτοκίνητο?Το έχω αφήσει άπειρες ώρες ανοιχτό αλλά ακόμα τα ίδια!Καπνίζει κανείς μέσα στο αυτοκίνητο?Πώς αντιμετωπίζεται αυτήν την κατάσταση?
Πώς μπορεί να σταματήσει αυτή η άθλια μυρωδιά τσιγάρου στο αυτοκίνητο?Το έχω αφήσει άπειρες ώρες ανοιχτό αλλά ακόμα τα ίδια!Καπνίζει κανείς μέσα στο αυτοκίνητο?Πώς αντιμετωπίζεται αυτήν την κατάσταση?
Αρχικά πας το αμάξι για ένα στεγνό καθάρισμα στο σαλόνι....
Θα πας για εσωτερικό καθάρισμα με σκούπες και τα συνναφή, μετά θα πάρεις λίγο οινοπνευματάκι καθαρό και θα περάσεις όοοοοοοοοοολα τα πλαστικά, ταμπλώ μαρσπιεδάκια μέσα κλπ.....
Μετά θα τα περάσεις (τα πλαστικά) με λίγο βαζελίνη να γυαλίσουν και να θρέψουν και μετά θα πάρεις ένα απλό "δεντράκι" με άρωμα, βάλε και 2 κακό δεν κάνουν....
Εγώ γουστάρω σαν τρελός την καρύδα!
giannis_compact (14-03-11)
Δεν θα συνιστούσα οινόπνευμα σε πλαστικές επιφάνειες. Το οινόπνευμα έχει την ιδιότητα να πολυμερίζει τα πλαστικά υλικά με αποτέλεσμα μετά από καιρό να εμφανίζουν ραγάδες και ανοίγματα και να απορούμε από που προήλθαν...
alexm (14-03-11), giannis_compact (14-03-11), Konstantinos E60 (15-03-11), m-power_01 (14-03-11), PANOS-E60 (14-03-11), panos90 (14-03-11), Samaro (14-03-11), Stefanos_Cool (14-03-11), stratos (14-03-11)
Όχι οινοπνευμα προς Θεού !
alexm (14-03-11), giannis_compact (14-03-11), Samaro (14-03-11)
Γιάννη εγώ καπνίζω ασύστολα μέσα στο αυτοκίνητο. Ομως, ακόμα κι αν έξω χιονίζει έχω μισάνοιχτο παράθυρο ή / και οροφή. Είμαι μανιώδης καπνιστής, αλλά η τσιγαρίλα με τρελαίνει. Δεν αφήνω ποτε το αμάξι να μυρίσει ... Το τασάκι αδειάζεται τουλάχιστον μιά φορά την ημέρα και έχω παντα δεντράκι μέσα γιά τα υπολείματα της μυρωδιάς.
Αν ποτίσουν μοκέτες, καθίσματα, ουρανός, πλαστικά ... κλάφτα Πας γιά βιολογικό καλύτερα ...
giannis_compact (14-03-11), Ptboul (15-03-11)
η τσιγαριλα ειναι ατιμο πραμα.
μια φορα που ειχα παει το αμαξι για τακακια ο μαστορας οταν παταγε το πενταλ για να βγαλει τα ζουμια του καπνιζε και τσιγαρακι..
και οχι απο τα ελαφρια .. αλλα αυτα του θανατα.. η βαρια η μποχα.
μολις γυρισα σπιτι πηρα την ηλεκτρικη σκουπα και περασα ολο το αμαξι (ταπετσαριες οροφη χαλακια) και τα πλαστικα με βρεγμενη πετσετα.
βγηκα εξω να "ξε-συνηθισω" και μετα απο καμια ωρα ξαναμπηκα για να δω αν μυριζε τπτ..
δεν μυριζε 100% αλλα το αμαξι δεν ειχε την μυρωδια του αλλα σου αφηνε μια αισθηση σαπιλας.
τωρα πια το εχω συνηθισει και δεν το καταλαβαινω. μπορει και να ξεμυρισε 100%.. τι να πω..
(και αυτο για 2-3 λεπτα που καθισε ο τυπος μεσα με το τσιγαρο....)
πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!
Πάνο έχεις δέρμα στο Ε60?
Ουτε βαζελινη θα ελεγα, αφου ως γνωστο, αυτη ειναι παραγωγο πετρελαιου.
Γλυκερινη ισως ειναι καλυτερα !!
Λογικά η μυρωδιά έμεινε όταν έμειναν τσιγάρα στο τασάκι...Έχει αρκετό καιρό από τότε αλλά ακόμα μου μένει αυτή η μυρωδιά!