Δεν νομίζω καν να τίθεται θέμα σύγκρισης των 2 διαδρομών....
Το ένα είναι σε πίστα και μπορείς να κλειδώσεις το τιμόνι, ενώ το άλλο είναι σε κλασσικό επαρχιακό B-road της Αγγλίας..
Καμία σχέση μεταξύ τους οι διαδρομές!
Δεν νομίζω καν να τίθεται θέμα σύγκρισης των 2 διαδρομών....
Το ένα είναι σε πίστα και μπορείς να κλειδώσεις το τιμόνι, ενώ το άλλο είναι σε κλασσικό επαρχιακό B-road της Αγγλίας..
Καμία σχέση μεταξύ τους οι διαδρομές!
PATSIMINI (22-02-11)
εγω αυτο που βλεπω και μονο..ειναι οτι στο top gear...σε τετρακινητο αμαξι ο clarcson δεν κανει την παραμικρη τοποθετηση (κατι must για 4wd)...στην εισοδο ολων των στροφων....ενω στο autocar το αυτοκινητο οδηγειται πολυ σωστοτερα....εγω πιστευω οτι επιτελους στην audi εβγαλαν ενα πολυ καλο αμαξι και οχι τις αηδιες του παρελθοντος (πλην φυσικα τα πρωτα quattro!)...το οποιο ειναι ισοδυναμο με το m3...προσωπικα το bmw θα επαιρνα λογω κινησης αλλα δεν εχουν ολοι την λοξα...
υγ..θα επρεπε να χαιρομαστε που επιτελους υπαρχει ανταγωνισμος για τα m3 (κατι που δεν υπηρχε παλια....απο καμια μαρκα!!!)...γιατι σκεφτειτε τι θα κανουν στο επομενο για να ειναι οπως παντα μπρος απο τον ανταγωνισμο!!
υγ2...γιατι πιστευω οτι το κοκκινο Α5 παιζει να ειναι το ιδιο..του autocar με του top gear..και απλα τα μπροστινα λαστιχα να ειναι ρημαδια μετα την παρουσιαση του autocar...ισως παντα... παντως υποθετικα αν ειναι ετσι...θυμιζει πολυ ελλαδα.....αχχαχααχααχχα
Και σκέψου επίσης ότι το ένα τέστ έγινε τέλη Οκτωβρίου 2010 περίπου και το άλλο ας πούμε μέσα στο Φεβρουάριο του 2011 και ενδιάμεσα τι....?
Κατάλαβαίνεις τι θέλω να πω..
Τα quattro ειπαμε ειναι....(απο κατω)
quattro ist fur sissies