Κάθε εμπόδιο για καλό, θα ξεσπάσουμε στο βάζελο
Κάθε εμπόδιο για καλό, θα ξεσπάσουμε στο βάζελο
ωραία και η ΑΕΚ! προκριθηκε στο τελευταίο δευτ.!
apisteuti analysh tou paok-gayros. pragmatika exypno
λοιπον μαγκες,για να λεμε και ολη την αληθεια κ να μη το παιζουμε κ αντικειμενικοι
ταχα μου ταχα μου δηλαδης..
το γκολ του ΠΑΟΚ ξεκιναει απο φαουλ στον μοδεστο που,φυσικα,δεν δινεται..
εκτος απο αυτα τα τρια πεναλτι,υπαρχουν αλλα 6 που εκλεισε προκλητικα τα ματια
ο μανταλος..στη φαση της κοκκινης του μιραλας,επρεπε να δει κοκκινη κ ο ιβιτς,κ ο βιερινια
στην αποβολη του μιραλας επρεπε να δει κοκκινη ο μπαμπης ο σουγιας για το μαρμαρινο
αγαλμα που του πεταξαν!ο γκαρσια δεν επρεπε να παιζει,το σουτ του βιερινια εγινε αφου ειχαν περασει
τα 24 δευτερολεπτα,αρα η επιθεση του ΠΑΟΚ ηταν εκτος χρονου,ενω πρεπει να κανουμε
ενσταση για αντικανονικη συμμετοχη του ελ ζαρ (αφου ειπαν οτι θα τον διωξουν)..
επισης αλλα 9 πεναλτι γινανε στο ημιχρονο που κι αυτα μπορουσε να τα δωσει ο μανταλος,
ο γκαρσια δεν επρεπε να παιξει,ο τσιριλο εκανε δυο φορες μπρος πισω που δεν
δοθηκαν,ενω αλλα 17 πεναλτι μας κανανε στις καθυστερησεις..τελος, ο γκαρσια δεν
επρεπε να παιξει,και ο χαλκιας κανει συνεχεια βηματα..μας εσφαξε το κατεστημενο του ΠΑΟΚ,
ο γκαρσια δεν επρεπε να παιξει..στο πρωταθλημα γινεται το ματς της τουμπας να το
παιξουμε στο καραισκακη?και χωρις τον γκαρσια!εεεερνεστο βαλβεεεερδε
live free and drive hard
Konstantinos E60 (02-02-11), NickE60 (03-02-11)
tyxeri i aek etsi pos irthe to paixnidi , bebaia o byntra tha eprepe na einai exo apo noris, kai mou ekane entyposi pou i aek eixe xeiroteri amyna akoma kai apo ton panathinaiko .
o karnezis aparadektos kai dosan daneiko ton fernandez ston panseraiko.
tha ithela na xero to skeptiko piso apo ayto .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratos : 02-02-11 στις 23:58 Αιτία: προσβλητική φρασεολογία
live free and drive hard
ασταματητα ομως !!!
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Κατ' αρχάς συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την επικράτηση και το πέρασμά του στον επόμενο γύρο.
Δευτερευόντως θέλω να επισημάνω ότι διαβάζοντας τους φίλους εμπαθείς και αντιολυμπιακούς ζμπαονγκτζήδες σε λίγο θα πιστέψω ότι ο ΠΑΟΚ δικαιούται το πρωτάθλημα και ότι άδικα βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται έναντι του Ολυμπιακού.
Φυσικά είναι κάτι το οποίο ως Ολυμπιακός έχω συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια και όταν γίνεται το διασκεδάζω αλλά δεν μπορώ να μη το φωνάζω:
Οι δευτεροτριτοτεταρτοπέμπτο ι πάντα έτσι θα κάνουν ας το συνηθίσουμε εμείς οι πρώτοι.
Τα λέμε το Μάη, εκεί στο λιμάνι της φιέστας, όχι στο Ρίο βρε σεις, στον Πειραιά
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannisv : 03-02-11 στις 00:00
When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway
SuperSonic (03-02-11)
παρακαλω να αναρτηθει το ποστ μου!!!!!
Περιμενε στην σειρα...
GM6 (03-02-11)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratos : 03-02-11 στις 00:07
alexm (03-02-11), katsaraios (03-02-11)