Τούρμπο
Ατμόσφαιρα
To συγκεκριμενο πρεπει να παιζει στα 1200ps αν θυμαμαι καλα...
Ι donut understeer...
Ισως 2 τουρμπο να ειναι η καλυτερη λυση , ενα μικρο απο χαμηλα και μεγαλυτερο πιο ψηλα ,αλλα οπως και να εχει και η κλωτσια των παλιων τουρμπο ηταν μαγεια και η ροπη που σε βουλιαζει στο καθισμα ειναι απολαυση.
Ισως πριν 15 χρονια να απαντουσα διαφορετικα και απλως να με εχουν παρει τα χρονια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 15-01-10 στις 00:50
Ήμουν χρόνια υποστηρικτής της ατμόσφαιρας, μιας και θεωρουσα την μη-γραμμικη αποδοση των turbισιων κινητήρων μειονέκτημα. Η λύση ήταν πολύ απλή τελικα, απλά χρειάστηκε να πιάσει τα turbo ξανά η BMW. 2 μικρά τουρμπάκια για κάθε 3 κιλύνδρους. Μεγιστη ροπή από τερμα χαμηλά και γραμμική απόδοση ιπποδύναμης.
2008 Alpinweiss 335i Coupe
Vishnu Procede v4 / Riss Racing Downpipes / Forge Intercooler / aFe Cold Air Intake / Forge Diverter Valves / VKMotorwerks Oil Cooler / Riss Racing Oil Catch Can / 19'' Forged Two-piece Iconz 830z / H&R Sport Springs
ατμοσφαιρα!!!!!ειναι η δυσκολη οδος αλλα η πιο αποτελεσματικη για γραμμικη αποδοση,αμεση αποκριση και ακριβεια στην οδικη συμπεριφορα!Μ3 και χοντα β τεκ=αντιπροσωπευτικα παραδειγματα ατμοσφαιρικης υπεροχης
σχεικά με την γραμμική απόδοση, νομίζω οτι υπάρχουν κι'αλλού "πορτοκαλιές"...
Check this: https://www.bmwfans.gr/forum/album.p...&pictureid=127
Αυτό κι αν είναι γραμμική απόδοση...
Ούτε ηλεκτρικό να ήταν...
Αδιάκοπη, γραμμικότατα αποδιδόμενη δύναμη, πουθενά ξεσπάσματα, παντού προβλέψιμη απόδοση και ακρίβεια στην ρύθμιση της οδικής συμπεριφοράς.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα ενός καλού ατμοσφαιρικού σε συνδιασμό με twin-screw supercharger.
Stefanos_Cool (15-01-10)
Εξηγηστε μου τον ορο γραμμικο..Εννουμε σε ολο το φασμα στροφων η οπου εχει ροπη?Γιατι αν ειναι το 2ο τα καινουρια τουρμπο ειναι γραμμικοτατα!!Απο οταν πιασει την ροπη του επιταχυνει ακριβως το ιδιο ρυθμο μεχρι να να φτασει στο τελος της ροπης χωρις ουτε ενα ξεσπασμα παρα μονο βεβαια οταν μπαινει στο τουρμπο..Οσο γραμμικη ειναι η επιταχυνση στο 325 ειναι και στο τουρμπο που οδηγαω εγω τουλαχιστον