Η δική μου ενασχόληση ξεκίνησε βλέπωντας το πόσο εύκολα και φτηνά μπορώ να ανεβάσω ιπποδύναμη. Από κει και μετά έγινε ένα ατέλειωτο κυνήγι οδηγικής απόλαυσης και G. Συνδιάζοντας αυτά τα 2 με την αγάπη μου να "get my hands dirty" και να δημιουργώ (μηχανικός έχω σπουδάσει άλλωστε, έστω και πολιτικός) οδήγησαν στο να ασχολουμαι με την μεγιστοποίηση της ιπποδύναμης μου βλέπωντας που μπορώ να χάνω πίεση, που μπορώ να χαμηλώσω θερμικρασίες κλπ. Who cares για το ποιός σε περνάει; Καλό είναι να μην έχουμε αυτο το νόμο της ζούγκλας στο μυαλό μας "έχω πιο γρήγορο αμάξι άρα είμαι ο καλύτερος", γιατί συνήθως, οι στιγμές που περιγράφεις έρχονται σε σημεία με κακή άσφαλτο η κίνηση, κάτι που καθιστά την κατάσταση επικίνδυνη. Κι εγώ όμως, όταν βλέπω πως δεν υπάρχει κίνδυνος, τρέφω τον εγωισμό μου τρομοκρατώντας κόσμο με την επιτάχυνση μου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Prophet Of Noise : 14-01-10 στις 12:21
2008 Alpinweiss 335i Coupe
Vishnu Procede v4 / Riss Racing Downpipes / Forge Intercooler / aFe Cold Air Intake / Forge Diverter Valves / VKMotorwerks Oil Cooler / Riss Racing Oil Catch Can / 19'' Forged Two-piece Iconz 830z / H&R Sport Springs