Tο γεγονός του οτι μπαίνω μέσα, κλείνω την πόρτα και αφήνα τα πάντα έξω το έχω ζήσει ΜΟΝΟ σε Mercedes.
σε όλα τα υπόλοιπα την έχω ''χειρότερη'' απο τα BMW σε απόλαυση οδηγική.
Tο γεγονός του οτι μπαίνω μέσα, κλείνω την πόρτα και αφήνα τα πάντα έξω το έχω ζήσει ΜΟΝΟ σε Mercedes.
σε όλα τα υπόλοιπα την έχω ''χειρότερη'' απο τα BMW σε απόλαυση οδηγική.
βάλανε και τα κιτς φώτα ημέρας της audi και εδώ
Ένας τύπος πριν μια εβδομάδα με βλέπει στο βενζινάδικο με το Ε46 του πατέρα μου και αρχίζει να τα χώνει:
- Tι μακάκας που είμαι, είχα ένα ίδιο και το έδωσα και πήρα τη νέα c Class, σα τη μπέμπα δεν είναι τίποτα κτλ κτλ κτλ τόσο πολύ τα έχωνε που έλεγα έλεος δε θα σταματήσει άλλο? χαχαχαχαχαχχα
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
Πανο...μιλαμε ομως για C kai Ε60.... κανονικα η συγκριση επρεπε να γινεται με E-class...
οπως και να εχει μιλαμε για 2 εταιριες κορυφαιες με λιγο διαφορετικη φιλοσοφια μεταξυ τους
Μη τα συζητας αδερφε...
Μετα το τρακαρισμα που είχα με το 36αρι μου κυκλοφορω τωρα με ενα c class του πεθερου μου απλα το καβαλαω μονο και μονο για να πηγαινωφερνω τα παιδια στο σχολειο η ανεση του ειναι σε τοσο καλο επιπεδο που οδηγικα το αμαξι γινετε αποστειρομενο. Τελικα αυτο που μπορω να πω ειναι οτι τα bmw τα πας ενω τα mercedes σε πανε.
Τι ψαχνεται ρε παιδια να βρειτε και οι δυο εταιριες εχουν καταπληκτικη ηχομόνωση και γενικα τρομερη ποιοτητα κατασκευης!
παντως
1600αρη κινητηρα με τουρμπακι κ 15? αλογα εμεις....δεν (δυστυχως)
νομιζω οτι κ η τιμη της ειναι δελεαρ!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Τυχαίνει να έχει και ο πατερας μου το συγκεκριμένο αυτοκίνητο C180 K (W204).Επειδή έχω ταξιδέψει αρκετες φορές και με το δικό μου (116i E81)(και με του φιλου μου το 320si) και με το Mercedes εχω να πω οτι την ανεση που σου προσφέρει στα ταξίδια το C δεν την εχει η BMW τουλάχιστον στη Σειρα 1 & 3.Πόλυ ανετο ταξιδι χωρις κανενα απολυτως θόρυβο με οτι ταχυτητα και αν κινεισαι.Η αναρτηση καταπινει καθε ανωμαλια του δρομου χωρισ να αισθανθεις το παρα μικρο.Επισης εχει καλες επιδωσεις λογο kompressor στην συκεκριμένη περιπτωση.Τελευταιο αφήνω το πολυ πλουσιο εξοπλισμο που περιλαμβάνει στην βασική του εκδοση που κακα τα ψεματα δεν τον συναντας στις αντιστοιχες εκδόσεις της ΒMW.Οσων αφορα τις τιμές μια 320 Ε90 με τον ιδιο ακριβως εξοπλισμο κοστιζει πολυ ακριβοτερα.
Απ' την άλλη την σπορ οδηγιση που σου προσφέρει η BMW και οι πληροφοριες που σου προσφερει το τιμόνι της δεν τα συναντας στην Mercedes.