Mpορω να βγαλω μονο τον κοφτη;
Για αυξηση δυναμης, αστο, δεν. Ειναι πολλα τα λεφτα. Προγραμμα, ψυξη, εξατμιση, καλο θα ηταν και ενα μηχανικο μπλοκε. Ταληρακι για πλακα δλδ. Και οι εποχες ειναι αθλιες οικονομικα.
Θα σου στείλω ένα πμ λίγο πιο αργά να σου πώ. Να βγεί μονο ο όφτης δεν γνωρίζω αν γίνεται, ίσως ναι απο σύνδεση του εγκεφάλου σε κάποια αντιπροσωπεία αλλά δεν το έχω ξανακούσει πάλι.
Προς το παρόν πρέπει να πάς να δείς τι θα κάνεις με τον έλεγχο που σε κάλεσαν
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη atha : 26-11-10 στις 09:45
live free and drive hard
κοιτα εμενα 2.5 ετων και ειμαι ετοιμος να κυκλοφορησω ενα βιβλιο με τιτλο ...τα απαντα της ζημιας για σειρα 1...ειναι υπερβολη οτι θα παρουμε τα πιστονια στην μασχαλη αλλα τα μπεκ,αισθητηρες σχεδον ολους και πολλαπλασιαστες εγω τα πηρα και τι να πρωτοχωρεσουν κατω απο 2 μασχαλες...
nfot....δεν το αμφισβητω οτι χτυπας κοφτη ευκολα(250)...δεν τιθεται λογος αμφιβολιας οτι το αμαξι σου ειναι ΟΠΛΟ...![]()
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
Εμένα πάλι τίποτα...!
Να χτυπήσω ξύλο..
ουτε θα βγαλει εσενα...6κυλινδρο δεν ειναι εεε το προβλημα το εχουν οι 4 κυλινδροι...
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
Και ακομη περιμενω να με καλεσουν...
Ζητησα να γινει ο ελεγχος στο Βολο, για να μην παω Λαρισα και φυσικα δεχτηκαν. Ε, ακομη περιμενω να με ειδοποιησουν !!!
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.