παιδες, ευχαριστω θερμα για τη γρηγορη απαντηση! Απλα μου επεσαν τα αυτια με την τιμη..να πω την αληθεια, περιμενα να ακουσω 400-450 euro για καινουργια..Για να καταλαβω το αμαξι μου εχει ας το πουμε υποδοχη για aftermarket xenon?
παιδες, ευχαριστω θερμα για τη γρηγορη απαντηση! Απλα μου επεσαν τα αυτια με την τιμη..να πω την αληθεια, περιμενα να ακουσω 400-450 euro για καινουργια..Για να καταλαβω το αμαξι μου εχει ας το πουμε υποδοχη για aftermarket xenon?
Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
jimdros (15-01-11)
Και εγω απο οτι ξερω τα xenon χρειαζονται προτζεκτορα, αλλιως τυφλωνουν τον μπροστινο, τον απεναντι, τον αριστερα, τον δεξια, τον απο πανω....ολους.
Εχω παιξει βρισιδι...
Και δευτερον αμα προσεξετε, μπορειτε να καταλαβετε αν στραβωνετε τους αλλους.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
εγω εβαλα φαναρια της DEPO με προτζεκτορες και ενα κιτ XENON και εχω πολυ καλη δεσμη και angel eyes μαζι...46αρι facelift sedan.
Μη τα συζητας αδερφε...
οκ, νομιζω οτι μπηκα στο νοημα, αλλα (και χωρις να ξερω τις οικονομικες δυνατοτητες του καθενα μας) 600-700 ευρω και παλι μου φαινονται παρα πολλα για βελτιωση του φωτισμου..δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι ακομα και τα fake xenon προσφερουν καλυτερο φωτισμο απο τα φωτα αλογονου, αλλα να τα βαλεις και να σε καταριουνται οι απεναντι ή ακομα χειροτερα να προκαλεσεις ατυχημα, δεν ειναι το καλυτερο..η μονη περιπτωση να βαλω τα aftermarket, ειναι λογω της υπαρξης προτζεκτορα και συμμαζεμενης δεσμης..
παρεπιπτοντως, τα Vision τα εχει βαλει κανεις? τα βρηκα 70 Ε και αλλα 20-30 η τοποθετηση..
Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!