Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 33

Θέμα: [E46] Τοποθέτηση τιμόνι m

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω ειμαι Θεσσαλονικη..Δηλαδη να μη δοκιμασω να τον βγαλω ξανα?

Rides
    0

Προεπιλογή

Εχεις πμ...

Περιοχή
    Αθήνα, Κρυονέρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο skandalis447 Εμφάνιση μηνυμάτων
    π.χ. η λεξη ροπη συσφιξεως σας λεει κατι?το τιμονι θελει συγκεκριμενη ροπη,μιλαμε για το τιμονι,οχι για τα ηχεια...αν ξεβιδωθει τα αποτελεσματα θα ειναι ολεθρια...και δεν ειδα πουθενα να μιλαει καποιος για ροποκλειδο...Επισης ο αεροσακος δεν ειναι παιχνιδι.Το γραφουν ολες οι οδηγιες...μονο εξειδικευμενο προσωπικο να ασχολειται με αεροσακους...
    Μαζί σου σε όλα όσα είπες, αλλά...

ας βρω ένα εξουσιοδοτημένο ή έστω εξειδικευμένο συνεργείο που να χρησιμοποιεί ροπόκλειδο ...

ας μην αναφερθώ σε ζαντολαστιχάδικα που βγάζουν τιμόνι έτσι για πλάκα επειδή δεν γνωρίζουν πως να φέρουν το 0, αυτοί να δεις τι ροπόκλειδο χρησιμοποιούν στο δέσιμο...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια εκανα την αλλα εχω το εξης προβλημα:Κουμπωσα στο τελος κανονικα τον αεροσακο αλλα σε καμια μεγαλη λακκουβα χτυπαει,κανει κατι σαν ντακ ντακ..Ο αεροσακος,το καπακι.Δεν τον κουμπωσα καλα?Η μηπως δεν κουμπωσα κανενα απο τα φυσακια μεσα και χτυπαει αυτο στις λακκουβες?Τι μπορει να συμβαινει?Μου'χει σπασει τα νευρα!
    αν το τιμονι που αγορασες εχει αρκετα χλμ συμβαινει αυτο το πραγμα!!!!ειναι ενα κουσουρι που παρουσιαζουν αυτοι οι αεροσακοι(στρογγυλοι) χαλαρωνουν τα ελατηρια που κουμπωνει πανω στο τιμονι απ το βαρος του αεροσακου και σε εγκαρσιες ειδικα λακουβες σαμαρακια κλπ κουδουνιζει ετσι!!!!διορθωνεται να αλλαξεις αυτα τα ελατηρια το θεμα εινα που βρισκεις τετοια ελατηρια δεν υαπρχουν σαν ανταλλακτικο!!!!!!ο αεροσακος η κουμπωνει η δεν κουμπωνει δεν εχει κατι ενδιαμεσα δλδ να μην κουμπωσε καλα!!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν το τιμονι που αγορασες εχει αρκετα χλμ συμβαινει αυτο το πραγμα!!!!ειναι ενα κουσουρι που παρουσιαζουν αυτοι οι αεροσακοι(στρογγυλοι) χαλαρωνουν τα ελατηρια που κουμπωνει πανω στο τιμονι απ το βαρος του αεροσακου και σε εγκαρσιες ειδικα λακουβες σαμαρακια κλπ κουδουνιζει ετσι!!!!διορθωνεται να αλλαξεις αυτα τα ελατηρια το θεμα εινα που βρισκεις τετοια ελατηρια δεν υαπρχουν σαν ανταλλακτικο!!!!!!ο αεροσακος η κουμπωνει η δεν κουμπωνει δεν εχει κατι ενδιαμεσα δλδ να μην κουμπωσε καλα!!!!!
    Εχεις δικιο. Αλλα προσεξε :Τα λαμακια που εχει μεσα το τιμονι ειναι φιξ με το τιμονι και δεν υπαρχει ανταλλακτικο.Σε περιπτωση ατυχηματος αν ανοιξει ο αεροσακος αυτα στραβωνουν και μετα δεν ξανακουμπωνει σωστα ο καινουριος που θα βαλεις..Πολλοι το προσπαθησαν κανεις δεν το καταφερε(αναφερομαι στο ισιωμα τις λαμας)..
    Οποτε δεν ειναι θεμα παλαιοτητας τιμονιου
    Κατι παρομοιο επαθα κι εγω.Δοκιμασα 3 διαφορετικους αεροσακους αλλα δεν..
    Μεγαλωσε η διαδρομη και δεν καθεται οπως πριν το ατυχημα,εχει κενο και παιζει λιγο.Αυτο δεν ειναι απαραιτητα προβλημα πλυν τις κορνας που θελει να το πατησεις με δυναμη για να πιασει..Ειναι καθαρα αισθητικο το ζητημα.
    Οπως μετραει και στην μεταπωληση του αυτοκινητου..

Εμενα προσωπικα με ενοχλει οποτε παω για τιμονι..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xriskrik : 13-01-10 στις 12:33

Rides
    0

Προεπιλογή

Ειναι ασχημο οπως και να το δεις και μαρτυραει πολλα..
    Attached Images Attached Images

Rides
    0

Προεπιλογή

ειναι λαθος η τοποθετηση...φτιαχνεται...

8. The Following User Says Thank You to skandalis447 For This Useful Post:

BILL007 (15-01-10)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο skandalis447 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειναι λαθος η τοποθετηση...φτιαχνεται...
    Και εγώ το ίδιο νομίζω φίλε!Δεν έχει κουμπώσει σωστά!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγώ το ίδιο νομίζω φίλε!Δεν έχει κουμπώσει σωστά!
    Φιλε μου ετσι νομιζα κι εγω αλλα δεν υπαρχουν πολλοι τροποι για να κουμπωσει ο αεροσακος. Τα λαμακια του τιμονιου φταινε και αυτα δεν ισιωνουν δυστηχως

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο xriskrik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε μου ετσι νομιζα κι εγω αλλα δεν υπαρχουν πολλοι τροποι για να κουμπωσει ο αεροσακος. Τα λαμακια του τιμονιου φταινε και αυτα δεν ισιωνουν δυστυχως
    Ξεθάβω το θέμα γιατί φίλος μου έχει παρόμοιο πρόβλημα. Αμα πάρει ένα άλλο τιμόνι βγαίνουν τα λαμάκια για να τα αντικαταστήσει? Δεν θυμάμαι αν είναι κολλημένα ή βιδωμένα στη βάση του τιμονιού...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP