ελπίζω να κάνεις την καλύτερη επιλογή και να το ευχαριστηθείς...
sympether with chiefτης
Βεβαια σε καθε αυτοκινητο μια αναρτηση λειτουργει διαφορετικα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις καποιον που την φοραει ωστε να εχεις μια τεκμηριωμενη αποψη.
Παντως οι περισσοτεροι επιλεγουν KW και Bielstein και οχι αδικα..
Ας μην καταδικαζουμε κατι που δεν ξερουμε ως ''φτηνιαρικο''..Το καλοκαιρι εβαλα την συγκεκριμενη αναρτηση στο 46αρι.! Μεχρι στιγμης εχω τις καλυτερες εντυπωσεις!! Δεν ξερω τι λενε για κινα-ινδια-αζερμπαιτζαν() αλλα δεν περιμενα να ειναι τοσο ποιοτικη γιαυτα τα λεφτα..! Την Κυριακη πηγα ξανα βολτα απο Ν.Μακρη-Πεντελη να το στριψω λιγο και εφυγα με ενα τεραστιο χαμογελο..Παει παρα πολυ καλα..και μην ξεχνας οτι ειναι ρυθμιζομενη. οτιδηποτε πληροφορια θες ή αμα θες να τη δεις απο κοντα πριν τη βαλεις ,στειλε πμ..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Akis 330Ci : 23-11-10 στις 19:33
Akis 330Ci (23-11-10)
αλλο εαν ειναι καλη στο στρηψιμο και αλλο εαν ειναι ποιοτικη,για το στριψιμο δεν ξερω αλλα οσο καλη αναρτηση και να εχεις σε ελληνικους δρομους πανε χαμενες οι δυνατοτητες της αντιθετα με την πιστα..οσο για την ποιοτητα υλικου μενει να αποδειχθει !
https://www.youtube.com/watch?v=pVK5kyQV5AQ must see!!!
Akis 330Ci (23-11-10)