Βιντεακι μολις ηρθε στις "συνδρομες" απο το γνωστο σαϊτ !
για να πω την αληθεια θα μπορουσε ισως να ηταν τοποθετημενη σε καλυερη γωνια η καμερα...
Βιντεακι μολις ηρθε στις "συνδρομες" απο το γνωστο σαϊτ !
για να πω την αληθεια θα μπορουσε ισως να ηταν τοποθετημενη σε καλυερη γωνια η καμερα...
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
///M Arios (18-11-10), aristent (17-11-10), georggge46 (17-11-10), Stathis (17-11-10), z3 2.2 (20-11-10)
ωραιο βιντεο, αλλα η μουσικη χαλαει ολη την προσπαθεια...
σε αυτα θες να ακους το μοτερ, και να απολαυσεις τις ικανοτητες του αναβατη.
οχι τη μουσικη επιλογη του καθε βιντεο-δημιουργου...
κατα τη γνωμη μου βγαλε τη μουσικη τουλαχιστον στο γυρο που κανει το ρεκορ και ξαναβαλτο...
πολυπρωταθλητης ο Γιαννης Μπουστας στους αγωνες ταχυτητας στο Ελλας.
το cbr ειναι το αγωνιστικο του.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
τάπα το πάει το πράμα ο τύπος...
sympether with chiefτης
“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
Thomelef (18-11-10)
κι'αλλοι στην πιστα,
παλι μουσικη...αλλα "απαλοτερη"...
part 1 & 2:
RTFM
φοβερός ο Μπούστας! βοηθάει και το εργαλείο βέβαια
ήταν και φιλαράκια μου εκεί, δυστυχώς δούλευα γαμωτ και ήθελα να πάω
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.