Ομολογώ ότι πριν καν πάρω το "κορίτσι" μου είχα ακούσει στον δρόμο και στο you tube θεϊκά soundtracks συνδυασμών του 54 με ελεύθερες...
Την ψάχνω λοιπόν κι εγώ.. Το έχω ήδη συζητήσει αρκετά με τον πρών "μπαμπά" GEO ο οποίος είχε πετυχημένη συνταγή καταλύτες Milltek + XPipe SuperSprint κι απ' ότι φαίνεται εκεί πάει το Χριστουγεννιάτικο δώρο...
Με προβληματίζει όμως το τελευταίο καθώς πιστεύω στην γνώμη κάποιων ότι η πιο ελεύθερη ροή των καταλυτών και μεσαίου θα χρειαστεί να μην "μπλοκάρεται" από το μαμά τελικό. Έχω διαβάσει όλο το thread εδώ και πολλά άλλα forum έξω. Γνωριζω ότι το 46άρι Μ3 φοράει τελικό για σεμινάριο αλλά θεωρώ ότι η κίνησή μου παρότι θα μου κοστίσει θα είναι πιο ολοκληρωμένη βάζοντας και πιο ελεύθερο τελικό συν το ελάφρωμα... Φοβάμαι όμως την ενδεχόμενη αυξημένη βοή καθώς ταξιδεύω πολύ. Έτσι από SS (
https://www.supersprint.com/USP00bmwE4626.asp) έχω απoρρύψει το Race Lightweight και σκέφτομαι το Racing (cod.043926) ακούγοντας ότι είναι η πιο μετριασμένη επιλογή ώντας κι ελαφρύτο από το Street (cod.787506) και όχι τόσο φασαριόζικο όσο το Race Lightweight.
Έχει κανείς εμπειρία από τα τελικά της SS? Ευχαριστώ και σόρρυ για το μακροσκελές όλο ερωτήσεις post!