Σελίδα 12 από 33 ΠρώτηΠρώτη ... 2101112131422 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 111 έως 120 από 323

Θέμα: upgrade εξάτμισης...

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

σωστος ο Φανης...κανε μια γρηγορη βολτα...ζεστανε το μοτερ καλα και τους καταλυτες και ισως οριακα βγαλεις κτεο! αλλα υπαρχει παντα και το παραθυρο ..του να βγαλεις καρτα καυσαεριων σε ''δικο'' σου συνεργειο και στο ιδιωτικο κτεο να τους δειξεις το χαρτακι σου...

Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

στα πιο πολλα ξενα forum λενε οτι πραγματικα δουλευει ειναι σχετικα φθηνο,δεν ξερω εαν θα κανει υπερβολικο θορυβο το αυτοκινητο (φανταστειτε λενε οτι οταν περνας απο μπ@τσους πρεπει να εισαι με 3η 4η και χαλαρα το γκαζι),υποθετω κτεο και καυσαερια ξεχνας,ΑΛΛΑ λενε οτι κερδιζεις τα ιδια ισως και περισσοτερο απο τους 200αρηδες καταλυτες οτι ο ηχος ειναι πολυ ξεσηκωτικός,εχει ακουσει καποιος m3 χωρις καταλυτες??πως του φανηκε?εγω δεν κανω και πολλα ταξιδια (βασικα γενικα πιο πολυ σαββατοκυριακα το αυτοκινητο) αλλα δεν θελω να ειμαι βολτα και εξακριβωση,μην κανει και σαν κατσαρολα σπασμενη δεν λεει!!
    Attached Images Attached Images

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mo328i Εμφάνιση μηνυμάτων
    στα πιο πολλα ξενα forum λενε οτι πραγματικα δουλευει ειναι σχετικα φθηνο,δεν ξερω εαν θα κανει υπερβολικο θορυβο το αυτοκινητο (φανταστειτε λενε οτι οταν περνας απο μπ@τσους πρεπει να εισαι με 3η 4η και χαλαρα το γκαζι),υποθετω κτεο και καυσαερια ξεχνας,ΑΛΛΑ λενε οτι κερδιζεις τα ιδια ισως και περισσοτερο απο τους 200αρηδες καταλυτες οτι ο ηχος ειναι πολυ ξεσηκωτικός,εχει ακουσει καποιος m3 χωρις καταλυτες??πως του φανηκε?εγω δεν κανω και πολλα ταξιδια (βασικα γενικα πιο πολυ σαββατοκυριακα το αυτοκινητο) αλλα δεν θελω να ειμαι βολτα και εξακριβωση,μην κανει και σαν κατσαρολα σπασμενη δεν λεει!!
    μια γέυση...

sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

κοιτα ειναι υπερβολικο αλλα αυτα τα υτοκινητα εχουν race τελικο που ουτως η αλλιως κανει θορυβο,εγω εχω hamann το οποιο οταν το αλλαξα δεν καταλαβα και καμια τρελη διαφορα σε σχεση με το oem,λιιιιγο πιο μπασο τιποτα το τρελο οποτε νομιζω δεν θα εχει τοσο πολυ rasp ηχο..ξερω και εγω ακομα το σκεφτομαι..αν ακουγα παρομοιο με τα πραγματα που εχω και εγω θα αποφασιζα πιστευω

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mo328i Εμφάνιση μηνυμάτων
    το δικο μου το ειχα για λιγο καιρο χωρις καταλυτες και με μαμα τελικο.
    Ο ηχος ειναι πολύ ωραιος και ανεβαζε πολύ ευκολα στις ψηλές στροφες.
    Ομως,
    το αμαξι "πνιγοταν" και δυσκολευοταν κατω απ τις 3500 και ηταν κουραστικό μεσα στην πολη,
    ειχα λαμπακι συνεχως,
    οι μυρωδιες και οι αναθυμιασεις ηταν σκετος καρκινος ιδιως για μενα που εχω και παιδια.
    Μακρια απο decat...

6. The Following 3 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

manos///3 (08-09-10), Thomelef (08-09-10), zaharias (14-11-10)

Περιοχή
    Voula
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ομολογώ ότι πριν καν πάρω το "κορίτσι" μου είχα ακούσει στον δρόμο και στο you tube θεϊκά soundtracks συνδυασμών του 54 με ελεύθερες...
    Την ψάχνω λοιπόν κι εγώ.. Το έχω ήδη συζητήσει αρκετά με τον πρών "μπαμπά" GEO ο οποίος είχε πετυχημένη συνταγή καταλύτες Milltek + XPipe SuperSprint κι απ' ότι φαίνεται εκεί πάει το Χριστουγεννιάτικο δώρο...
    Με προβληματίζει όμως το τελευταίο καθώς πιστεύω στην γνώμη κάποιων ότι η πιο ελεύθερη ροή των καταλυτών και μεσαίου θα χρειαστεί να μην "μπλοκάρεται" από το μαμά τελικό. Έχω διαβάσει όλο το thread εδώ και πολλά άλλα forum έξω. Γνωριζω ότι το 46άρι Μ3 φοράει τελικό για σεμινάριο αλλά θεωρώ ότι η κίνησή μου παρότι θα μου κοστίσει θα είναι πιο ολοκληρωμένη βάζοντας και πιο ελεύθερο τελικό συν το ελάφρωμα... Φοβάμαι όμως την ενδεχόμενη αυξημένη βοή καθώς ταξιδεύω πολύ. Έτσι από SS (https://www.supersprint.com/USP00bmwE4626.asp) έχω απoρρύψει το Race Lightweight και σκέφτομαι το Racing (cod.043926) ακούγοντας ότι είναι η πιο μετριασμένη επιλογή ώντας κι ελαφρύτο από το Street (cod.787506) και όχι τόσο φασαριόζικο όσο το Race Lightweight.
    Έχει κανείς εμπειρία από τα τελικά της SS? Ευχαριστώ και σόρρυ για το μακροσκελές όλο ερωτήσεις post!

Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Specialized Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ομολογώ ότι πριν καν πάρω το "κορίτσι" μου είχα ακούσει στον δρόμο και στο you tube θεϊκά soundtracks συνδυασμών του 54 με ελεύθερες...
    Την ψάχνω λοιπόν κι εγώ.. Το έχω ήδη συζητήσει αρκετά με τον πρών "μπαμπά" GEO ο οποίος είχε πετυχημένη συνταγή καταλύτες Milltek + XPipe SuperSprint κι απ' ότι φαίνεται εκεί πάει το Χριστουγεννιάτικο δώρο...
    Με προβληματίζει όμως το τελευταίο καθώς πιστεύω στην γνώμη κάποιων ότι η πιο ελεύθερη ροή των καταλυτών και μεσαίου θα χρειαστεί να μην "μπλοκάρεται" από το μαμά τελικό. Έχω διαβάσει όλο το thread εδώ και πολλά άλλα forum έξω. Γνωριζω ότι το 46άρι Μ3 φοράει τελικό για σεμινάριο αλλά θεωρώ ότι η κίνησή μου παρότι θα μου κοστίσει θα είναι πιο ολοκληρωμένη βάζοντας και πιο ελεύθερο τελικό συν το ελάφρωμα... Φοβάμαι όμως την ενδεχόμενη αυξημένη βοή καθώς ταξιδεύω πολύ. Έτσι από SS (https://www.supersprint.com/USP00bmwE4626.asp) έχω απoρρύψει το Race Lightweight και σκέφτομαι το Racing (cod.043926) ακούγοντας ότι είναι η πιο μετριασμένη επιλογή ώντας κι ελαφρύτο από το Street (cod.787506) και όχι τόσο φασαριόζικο όσο το Race Lightweight.
    Έχει κανείς εμπειρία από τα τελικά της SS? Ευχαριστώ και σόρρυ για το μακροσκελές όλο ερωτήσεις post!
    συμφωνω με την συνταγη που λες γενικα με τους 200αρηδες καταλυτες,αλλα για το τελικο εκτος απο βαρος δεν κερδιζεις τιποτα μεχρι και η ροη του μαμα ειναι μια χαρα πιστευω..

9. The Following 2 Users Say Thank You to mo328i For This Useful Post:

manos///3 (14-11-10), Specialized (14-11-10)

Περιοχή
    Patra west coast
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eisenman φίλε μου....απλα κορυφαία...!
    Καλοοοο.........
    “Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Specialized Εμφάνιση μηνυμάτων
    του μανωλάκη που είδα εγώ με καταλύτες και τελικό ss κάνει αρκετή βαβούρα.
    τελικό φοράει το race lightweight. πιστεύω στην καθημερινή χρήση, ειδικά αν
    έχεις και οικογένεια κάποια στιγμή θα γίνει πολύ κουραστικό...κατά τα άλλα είναι
    πολύ κ@υλ@...στο θέμα με την εκδρομή στις σέρρες παίζουν 3 βίντεο...εκεί μπορείς
    να δείς με αρκετά καλή χρειά απο το βίντεο πως ακούγονται τα παραπάνω...
    ο νίκος μου είχε πεί πάντως, όχι το race. to racing είναι καλή επιλογή για ένα
    καθημερινό αυτοκίνητο...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

12. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Specialized (14-11-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ένα καλό βίντεο του Rob με την race lightweight που φοράω και εγώ.
    Αυτός με έπεισε μετά από μερικούς γύρους στο Ρινγκ.

14. The Following User Says Thank You to alexk For This Useful Post:

Specialized (14-11-10)

Σελίδα 12 από 33 ΠρώτηΠρώτη ... 2101112131422 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP