Καλησπέρα παιδιά!
Θέλω να αλλάξω την κουκούλα από τη Ζέτα μου με μια καλύτερη γιατί έχει αρκετές φθορές λόγω παλαιότητας. Έχετε κάποια πρόταση που μπορώ να απευθυνθώ? Έμπιστα και αξιόπιστα πάντα γιατί είναι "λεπτό" το ζήτημα της κουκούλας στα Ζ.
Καλησπέρα παιδιά!
Θέλω να αλλάξω την κουκούλα από τη Ζέτα μου με μια καλύτερη γιατί έχει αρκετές φθορές λόγω παλαιότητας. Έχετε κάποια πρόταση που μπορώ να απευθυνθώ? Έμπιστα και αξιόπιστα πάντα γιατί είναι "λεπτό" το ζήτημα της κουκούλας στα Ζ.
Η θα πας σε καινουργια η θα κοιταξεις σε μεταχειρισμενα να βρεις καποια σε καλη κατασταση.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Jimmys_Z (23-11-15)
Έχω βρει αυτή στο ebay και πιστευω πως θα είναι αρκετά καλή. Όμως για τοποθέτηση???? Τί θα πρέπει να προσέξω και πού μπορώ να πάω για τοποθέτηση?? Τί τιμές παίζουν? Γιατί έχω ακούσει τρελά ποσά τύπου 300¤ και τέτοια χωρίς εγγυήσεις τοποθέτησης...
Τέλος καλό όλα καλά παιδιά!!
Ήρθε το καπέλο μας από αμέρικα και πήγα για τοποθέτηση.
Την τεντώσαμε καλά και τη φέραμε λίγο πιο μπροστά ώστε να μη "φωνάζει" στην εθνική από τα μπροστινά λάστιχα. Λίγη συντήρηση σε εσωτερικές επενδύσεις, ελατήρια κτλ... Το μόνο που δε μας κάθισε καλά είναι η βέργα που έχει εσωτερικά (είναι πρεσσαριστό με κόλλα) πάνω από το τζάμι για να διπλώνει ίσια, μου είπε βέβαια ότι δεν είναι απαραίτητο εάν προσέχω πως την κλείνω, το οποίο το κολλήσαμε και με την πολλή ώρα στον ήλιο ξεκόλλησε, όμως το ξανακολλήσαμε με διαφορετική κόλλα και θα είδωμεν!!
Ειδού τα αποτελέσματα!!!!
Τιμή τοποθέτησης: 150¤ και 3 μέρες εργασία με προσεκτική δουλειά.
Alex_ (11-12-15), BILL007 (11-12-15), bomberman 3.28 (11-09-20), chrisgiapz3 (11-12-15), deepBLUE (11-12-15), isou (11-12-15), Vassilis ///M (11-12-15)
Ωραίος! Πέρασε τελωνείο η κουκούλα?
Την τοποθέτηση που την έκανες? Είσαι ευχαριστημένος?
Πέρασε κανονικά τελωνείο 65¤ όπως αναγράφεται και στην αγγελία και καμία εξτρα χρέωση.
Την τοποθέτηση την έκανα σε ένα γκαράζ στη ν'εα χαλκηδόνα και ο τύπος έκανε πολύ καλή δουλειά όπως φαίνεται. Τώρα θα δείξει ε τον καιρό μη λέω και μεγάλες κουβέντες...
Γενικά ναι είμαι ευχαριστημένος και έχει γίνει και λίγο πιο ύσηχο μέσα από αέριδες και σφυρίγματα.
bomberman 3.28 (11-09-20), chrisgiapz3 (11-12-15)
Καλοταξιδη να πω και καλοφορετη
εκανες πολυ καλα με το post αυτο γιατι τετοιες εργασιες καλο ειναι να τις ξερουμε και το αποτελεσμα δειχνει καλο
κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα