Θελω να αγορασω τακακια για τα μπροστινα φρενα του Ε92 328xi απο US να τα φερω μαζι μου .
Βρισκω τα ΟΕΜ, Power Stop, Akebono, Centric, Pagid , Wagner. Bendix, Hawk HP, Beck/Arnley, AcDelco
Τι προτεινετε?
Θελω να αγορασω τακακια για τα μπροστινα φρενα του Ε92 328xi απο US να τα φερω μαζι μου .
Βρισκω τα ΟΕΜ, Power Stop, Akebono, Centric, Pagid , Wagner. Bendix, Hawk HP, Beck/Arnley, AcDelco
Τι προτεινετε?
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Το 28ρι το έχετε μόνιμα εδώ έτσι? Θεωρώ οτι τα ΟΕΜ είναι η καλύτερη επιλογή για την χρήση που κάνετε.
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
δεν νομίζω τότε οτι πρέπει να ''ζοριστείς'' και πολύ με την επιλογή..ΟΕΜ και καθάρισες!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Bazil Van Sinner (18-08-14), BILL007 (19-08-14), deepBLUE (19-08-14), Eleni (18-08-14)
Αναλογα πόσο τα βρήκες...
Πες μας τον κωδικό να ρωτήσω και εδώ
Ferodo και Pagid εχουν λιγοτερη σκονη. Ελενη για 2 μηνες το χρονο δεν αξιζει καν να σπας το κεφαλι σου να ψαχνεις τακακι, κωδικο κλπ. OEM και πλυσιμο 2-3 φορες το μηνα. Περνα τα και λιγο Ate Plastilube για το τσιριγμα.
Ευχαριστω για την βοηθεια σας!
Παρηγγειλα τα AKEBONO
https://www.rockauto.com/catalog/mor...672&cc=1442507
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Πολύ καλό τακάκι τα εζει και φίλος σε 330 Ε92 και είναι πολύ ευχαριστημένος.
Eleni (19-08-14)