γνωριζει κανεις μια καλη μπαταρια για Μ3 ε46 που να ειναι ελαφρια να κερδιζεισ δηλαδη αρκετα κιλα σε βαρος αλλα να μην ειναι τοσο ακριβη οπως η voltphreaks . εχω ακουσει και για την Braille. υπαρχει καποια που να μην κοστιζει πανω απο 300 ευρω??
γνωριζει κανεις μια καλη μπαταρια για Μ3 ε46 που να ειναι ελαφρια να κερδιζεισ δηλαδη αρκετα κιλα σε βαρος αλλα να μην ειναι τοσο ακριβη οπως η voltphreaks . εχω ακουσει και για την Braille. υπαρχει καποια που να μην κοστιζει πανω απο 300 ευρω??
Κατ'αρχην ΑΝ η μπαταρια με τα προδιαγραφομενα Αμπερ που χρειαζονται ειναι ελαφρυας εκδοσης αυτο σημαινη ποιοτηκα και μικροτερη διαρκεια ζωης,,,,,και αυτο στο λεω γιατι εκει που ειναι να κερδισεις αντε κανα χιλιομετρο απο 5 κιλα βαρος διαφορας σε 2 χρονια θα τη πεταξης αυτο ειναι γκαραντι
ακριβως αυτο που περιγραφει ο φιλος (aristent)!! θελει σιγα σιγα..σε βαθος χρονου γιατι λεφτα δεν υπαρχουν ..να κανω μερικες αλλαγες για να ελαφρυνω το αμαξι. σκεφτομαι τα παρακατω:
1) ελαφρια μπαταρια
2) καθισματα recaro sportster cs
3) καλυτερα και πιο ελαφρια φρενα
λογικα θα γλυτωσω μονο απο αυτα 40 κιλα...χωρις να θελω να προχωρησω σε εχτρεμε αλλαγες... οποιαδηποτε αλλη προταση ειναι καλοδεχουμενη
Κοιταξε για braille. Πολυ ποιοτικες μπαταριες.
Εγω εχω τη Β2015 , 20Amp και 6.8 κιλα.
Βεβαια δεν εχω ηχοσυστημα.
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
θα μου επιτρεψετε να παρεμβω..
ειναι δυνατον να μιλαμε για μια μπαταρια που θα κερδισεις max 5-10 κιλα..την στιγμη που μονο απο τα καθισματα..μπορεις να κερδισεις 70-80 κιλα????εγω προσωπικα θα ηθελα να βαλω τα csl..οταν θα τα βρω..σε μια νορμαλ τιμη...
φιλε μανο μηπως 20amp ειναι λιγο χαμηλα οταν το κανονικο αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι τουλαχιστον 70amp. το δικο μου αμαξι εχει και ηχοσυστημα και συναγερμο και ολα τα ηλεκτρικα... και απο οτι γνωριζω οι απαιτησεισ της Μ3 σε καταναλωση μπαταριας ειναι αρκετα υψηλες..οποτε δεν ειμαι σιγουροσ αν την βγαζω με 20amp.... ισως και να κανω λαθος...
Παρακαλω να κλεισει η αγγελεια, τα καθισματα πουληθηκαν...
Φυσικα και με 1200 ευρα δν ειναι να το σκεφτεσαι...απλαντα σταζεις και δεν μιλας καθολου.
Αντε με γειες μου...
sympether with chiefτης
Ένας από εσάς με τα μαύρα εσωτερικά θα πρέπει να τα τσιμπήσει...
Εγώ θα έπρεπε να τα ντύσω και με imola για να κολλήσουν στο εσωτερικό μου οπότε δεν το σκέφτομαι...
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]