Σας ευχαριστω και τους 2 για τις απαντησεις σας!
Τη Ζ4 αισθητικα δεν την αλαλζω με τιποτα προς το παρον , οποτε ο.τι γινει θα γινει πανω σε αυτο το αμαξι.
Βλεπω πολλοι απο BIMMERFORUM να συζητανε οτι βαζουν ΕΑΤΟΝ και οτι τους καθονται πολυ καλα και δεν ακουμπανε καθολου σε κοστος ΕSS και λοιπες εταιριες που ξεκινας απο 6000.
Δεν ειχα τα λεφτα και δεν προλαβα να παρω ενος γνωστου μου τον κομπρεσορα ολο το κιτ 3000 ευρω τον εδινε που ηταν πανω σε 330(μαρκα δε γνωριζω).Οποτε αναρωτιεμαι αν κανει ολο το κιτ 3000 ποσο παραπανω μπορει να κοστισουν ολα τα υπολοιπα που μου λετε οτι θα πρεπει να δωσω 6-7 χιλιαρικα?
Ρωταω απο ασχετοσυνη και περιεργεια, γιατι ενας ΕΑΤΟΝ η καποιος οχι τοσο επωνυμος να κανει 2000-3000 και κατι ESS,ROTREX που κοιταω να γραφοθν 8000-9000?Για 100 αλογα παραπανω μιλαω δε θελω 500 αλογα στο αυτοκινητο.
Υ.Γ:Η λυση μεταχειρισμενου κιτ δεν με χαλαει καθολου, αρκει να γινει ελεγχος και ολα τα σχετικα.Επισης το αμαξι εχει ηδη ολα τα περιφερειακα απο εξατμισεις, εισαγωγες , χταποδια κτλ οποτε δε θα χρειαστουν πολλα για τα τριγυρω.(παντα συμφωνα με γνωμη μηχανικου και οχι τη δικη μου)
Αν οι Ελληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας.
ΟΥΙΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ