Όπως μαρτυράει και το θέμα καντε παρηγοριά στον ΆΡΡΩΣΤΟ.
Καποιοι απο το φορουμ γνωρίζουν οτι εδω και 3 μηνες ειμαι χωρις BMW (και λεω χωρίς BMW γιατι θεωρω οτι εστω και μετα το 36αρι που ειχα και μας αφησε χρονους μετα απο το ατυχημα που είχα (Ευτυχως μονο υλικές ζημιές) όλα τα υπολοιπα αυτοκινητα ειναι απλα καρούλια με ρόδες μιας και αυτο το διαστημα κυκλοφορω με οτι βρω απο το συγγενικο μου περιβάλλον και κατα πληστον με mercedes (μπλιαχ) .
Μετα απο ενδελεχή ψάξιμο κατέληξα σε σειρά 5 Ε39 μιας και οι οικογενειακές - οικονομικες υποχρεώσεις (3 Παιδια) δεν μου αφηνουν περιθώριο για κατι μικροτερο και ποιο καινουργιο . Το θέμα μας ειναι ανοιγωντας αυτο το θρεντ να με παρηγορησετε και να μοιραστω με την μεγαλη αυτη παρέα την αναμονη για το καινουργιο μου αποκτημα μιας και μετράμε απο σήμερα 25 μερουλες για να το παραλάβω στα χερια μου .
Συγκεκριμενα μιλαμε για 5αρα Ε39 2001 μοντελο με Mpack , ηλιοροφή , Steptronic , δερματα , και πολλα αλλα καλουδια που φορτωθηκε απο το εργοστασιο.
Το αυτοκινητο τσεκαριστηκε απο φίλο μου που το ειδε και μου εδωσε το πρασινο φως για την αγορά του.
Αναμονή λοιπόν μεχρι τις 22 Μαρτίου.