καλησπερα.....μια ερωτηση σε οσουσ τοι εχουν κανει ...τι χρειαζεται να γινει χειροκινητο το σασμαν σε μ3 ε46 απο smg?και ποσο κοστιζει
καλησπερα.....μια ερωτηση σε οσουσ τοι εχουν κανει ...τι χρειαζεται να γινει χειροκινητο το σασμαν σε μ3 ε46 απο smg?και ποσο κοστιζει
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 07-07-19 στις 17:16
απορια, γιατι ?
Ρίξε μια ματιά στα ακόλουθα
https://www.langracing.com/e46-m3-sm...al-conversion/
Post 20 https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=807567
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 22-06-19 στις 15:41
Είναι θέμα επιλογής και προτιμησης η βλάβης?Όπως είπε και κάποιος στο thread στο εξωτερικό που ποσταρε ο Bill πουλά το και παρε Ε30....προφανώς το λένε για πλάκα εγώ πάλι όχι
insane in the ///Midbrain
10μιση χρόνια "βιασμός" μόνο ένα ρελε έχω αλλάξει! Ρε μήπως τα παραχαιδευετε??
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
alexk (26-01-20), compactM3 (25-06-19), doctore (24-06-19), Leonidas_E39 (27-01-20), S8N (26-06-19), Vassilis ///M (29-06-19), zaharias (24-06-19)
γενικα απο οσο γνωριζω δεν ειναι δυσκολη μια τετοια μετατροπη...και επειδη καποτε ειχα σκεφτει και εγω να την κανω αν επαιρνα smg, dkg κτλ κτλ..ειχα ρωτησει...στο 46 λοιπον ουτε υπερβολικα λεφτα ειναι ουτε δυσκολο ειναι καθως το smg..κατα βαση ειναι ενα manual σασμαν..
να προειδοποιησω ομως..καποιος που εχει καλομαθει σε smg..το manual ειτε σε 46 ειτε σε 92 θα κουρασει...πρεπει να σαι hardcore για να το οδηγησεις μετα οπως εχεις συνηθησει με το smg..σκεφτειτε οτι τα κατεβασματα στο 46 και το μυτι τακουνι..με στροφαρισμα ειναι λιγο κουραστικα και πρεπει να κατσεις και να το μαθεις καλα...και παλι...το αμαξι θα σ γυριζει παραπανω απο οσο θελεις..επιμενω λοιπον οτι..πρεπει να εισαι αποφασισμενος....αν θες να το οδηγας με συστηματα off και στα τερματα....επισης μεσα στην πολη...θα εκνευρισει...
Το δικό μας είναι χειροκίνητο και το λατρεύω, αλλά το 420G της Getrag δεν είναι και το πιο γλυκό σασμαν.
Μάλιστα, ο τάκουνας ο προηγούμενος ειχε βάλει και short shifter και μου είχε μαμηθει το ταμτιριρι στις αλλαγές.
Πες του να βγάλει την αντλία, να τη στείλει στον γνωστό τύπο στην Αγγλία για επιδιόρθωση (να κάνει αναζήτηση στο ebay.co.uk) με ενα 500ρικο και να κρατήσει το SMG.
τα ιδια ειχα τραβηξει και εγω...και φυσικα οταν το εκανα μαμα..ητα 10 κλασεις ανωτερο..και παλι..
το m3 46 ειχε φαει κραξιμο απο το αγγλικο evo για το manual σασμαν οτι δεν τους ειχε βγει πολυ καλο...και αναρωτιοντουσαν οι αγγλαρες..αφου το shifter ειναι πανω απο το σασμαν..πως γινεται να μην ειναι τελειο?ειχαν δικιο..δεν ηταν κακο..ηταν καλο..αλλα θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο...