Καλησπέρα από Λάρισα !
από χθες το βράδυ τριγυρίζω ανάμεσα σας...Προτείνετε ημερομηνία, ώρα, μέρος για συνάντηση καφέ ή φαγητού (ή και τα 2)
1. Andri +1 (όποτε θέλετε, όπου θέλετε)
Καλησπέρα από Λάρισα !
από χθες το βράδυ τριγυρίζω ανάμεσα σας...Προτείνετε ημερομηνία, ώρα, μέρος για συνάντηση καφέ ή φαγητού (ή και τα 2)
1. Andri +1 (όποτε θέλετε, όπου θέλετε)
δεν ξερω τι θα κανονιστει,αλλα σε λιγο θα ειμαι για ποτακι σε ενα καινουργιο μαγαζι που εβαλα τεντες,στην πλατεια ταχυδρομειου (Bookali λεγετε, Πρωτοπαπαδακη 8),αμα σας φερει ο δρομος τα λεμε εκει.
https://www.facebook.com/Bookali.coffee.food.drinks
Καλημερα σας!!!
..... αμα σε θελει???
εκατσε τελικα συναντηση ΤΥΧΑΙΑ & ΕΚΤΑΚΤΗ!!!!
Ανδρεας,Μιχαλης,Δημητρης και ο μπαρμπαριστειδης(εγω δηλαδη ) με 5 ΠΕΝΤΕ!!! γυναικες,καποιος επαιζε με 1+1 μαλλον ,ηπιαμε το ποτακι μας στο μπαρακι που αναφεραμε πιο πανω!!!
Μη βαρατε οι υπολοιποι Λαρσινοι,δεν κανονιστικε,απλα ετυχε να βρεθουμε,αφου ολοι ειχαν σκοπο να πανε εκει!!!
Υπαρχει και φωτο,αναμενω απο τον Δημητρη να την ανεβασει,να δειτε τον θειο Αρη με τα..." ανηψια του" σε κατασταση ευθυμιας!!!
ολη την χθεσινοβραδυνη παρεα,θα το επαναλαβουμε και ας ανεβαζω το μεσο ορο ηλικιας!!!
Η αρχή έγινε με εμένα και τον φίλο Μιχάλη που πήγαμε τυχαία στο μαγαζί, πιάσαμε ένα τραπέζι σε κεντρική θέση (ούτε να το ξέραμε)...
Ξαφνικά μπήκε εντός ο Άρης συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, αμέσως τους εντόπισαν τα "ραντάρ" μας και έτσι η παρέα άρχισε να μεγαλώνει...
Σειρά είχαν οι 2 φίλες που περιμέναμε ,έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και αμέσως αρχίσανε να "ανοίγονται" θεματάκια συζητήσεων.
Μετά από λίγη ώρα έφτασε και ο "κοντός" Μήτσος με την αρραβωνιαστικιά του... έγιναν και πάλι οι απαραίτητες συστάσεις και μία αλλαγή στις θέσεις ώστε να διευκολύνουμε τις συζητήσεις μας....
Μιλούσαμε και λέγαμε τα δικά μας...περάσαμε υπέροχα όπως πάντα ...τα πειράγματα περί αρραβώνων, γάμων κτλπ δώσανε και αυτά το παρών και προσέφεραν μία ευχάριστη νότα στην ήδη υπάρχουσα ωραία ατμόσφαιρα που είχαμε δημιουργήσει σαν παρέα....
Και όλα αυτά χωρίς να έχει κανονιστεί τίποτα ....
Άρη είναι χαρά μας να σε έχουμε στην παρέα μας !! Μια χαρά μέσο όρο ηλικίας είχαμε !!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την παρέα και την ατμόσφαιρα που δημιουργήσαμε.... !!
Ως γνωστόν "Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως"
aristent (03-11-13), BILL007 (04-11-13), dafidack (03-11-13), HLIAS - E36 (03-11-13), Leonidas_E39 (03-11-13), tokiko (03-11-13)
Ηθελα να ξερα τιθελε μεστη νεολεα ο pouranger????
Ε, όχι ρε! Το έχασα??? Α, ρε Αντρίκο τώρα βρήκες???
Αφου περάσατε καλά αυτό έχει σημασία...! Αντε τα Χριστούγεννα τώρα για πα'ι'δάκια...!!!
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
aristent (03-11-13)