Καλημέρα σε όλους θέλω να αλλάξω τις λάμπες στα angel eyes με κάτι που να δίνει πιο δυνατό φως γίνετε????
Καλημέρα σε όλους θέλω να αλλάξω τις λάμπες στα angel eyes με κάτι που να δίνει πιο δυνατό φως γίνετε????
Έχω το Χ3 και τα φανάρια είναι εργοστασιακά xenon με angel eyes και εννοώ τις 5watt ψείρες που υπάρχουν.
https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...ht_1635wt_1165
εγω εχω αυτα...κ φεγγουν πολυ ομορφα......μιλαμε παντα για τα θεσης!!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
μισο λεπτο ρε παιδια τα angel τα εργοστασιακα δεν φορανε απλες λαμπες w5w εχουν διαφορετικου τυπου λαμπα απ οσο ξερω ειναι ετσι οπως στην φωτογραφια οι λαμπες και δεν ειναι καθολου φθηνες!!(50-150ε)
πασο...αλλαζουν τα δεδομενα....εδω δεν μπορω να βοηθησω γιατι εμενα δεν ειναι ετσι....
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
kostasxan (26-02-10)
Στο e82 μου, που εχει λαμπα Η8 για να φωτιζει τα angel eyes, παρατηρησα οτι οταν ειναι αναμμενα σαν φωτα ημερας, η ταση ειναι 12V, ενω οταν ειναι αναμμενα σαν μικρη σκαλα ή ταυτοχρονα με τη μεσαια σκαλα, η ταση πεφτει στα 4V.
Εχω βαλει κιτακι με led για να δειχνουν ασπρα, αλλα οντως στο φως της μερα ειναι ψιλοαπογοητευκο.
Εκανα δοκιμη να βαλω HID λαμπες Η8, αλλα αυτη η εναλλαγη τασης, ειναι καταστροφικη. Αν βρω την ορεξη θα ετοιμασω σετακι HID με ρελεδακι, ωστε να γινει σωστη η δουλεια.
Στη φωτο, το αριστερο ae ειναι με το κιτακι led που αγορασα και το δεξι ειναι με την HID Η8 λαμπα, που δοκιμασα, αλλα εμεινα με την ορεξη λογω της πτωσης τασης οταν αναβει η μεσαι σκαλα.