Θα βγει στην παραγωγή η 4C, απ' ότι φαίνεται. Οι παρακάτω φωτογραφίες εξαιρετικά αφιερωμένες στο φίλο μου τον Ηλία, που μας έχει φάει τα αυτιά με την 4C:
Θα βγει στην παραγωγή η 4C, απ' ότι φαίνεται. Οι παρακάτω φωτογραφίες εξαιρετικά αφιερωμένες στο φίλο μου τον Ηλία, που μας έχει φάει τα αυτιά με την 4C:
ghost-rider (01-11-12), Kostas_1 (30-12-12)
Ωπα, ωπα, ωπα!!!
Ποσο? Ποσο? Ποσο?
Τρελο μωρο ετσι?
Πισωκινητη αλφα μαζικης παραγωγης?
Ο θρυλος του μιλανου ζωντανευει!!!
Ποιος σε σωζει τωρα ρομπ.
Θα σου παρω τ αυτια
μαζι με το Σουμπο-γιοτα βλέπω και τους Ιταλούς να δαγκώνουν αρκετά μεγάλη μερίδα απο την πίτα.
η Βαγκ δεν εχει κατι τετοιο, η πενβε επισης οχι, βλέπω λοιπόν πορσάκι δίλιτρο πολύ σύντομα κοντα μας...
Ας μου επιτραπεί μία διόρθωσις: Τογιομπαρού (Toyobaru) είναι το σωστό παρατσούκλι.
Σε δεύτερο επίπεδο, οι Ιάπωνες είναι έτοιμοι να το τουρμπίσουν, βάζοντας ένα ωραιότατο υβριδικό φυσιτήρι στον 2.0 Ν/Α κινητήρα, στοχεύοντας λίγο κάτω από τα 300 άλογα.
Οι Ιταλοί, δε, εκτός από την 4C σύντομα (δηλαδή για τα δεδομένα της Alfa, σε 3 χρόνια) θα βγάλουν και τη νέα Spyder σε συνεργασία με τη Mazda: Κοινό σασί, individual σχεδίαση και κινητήρες.
Οι γερμανοί δεν έχουν, δυστυχώς ή ευτυχώς, παρουσία σε αυτό το segment και το "δίλιτρο πορσάκι", δυστυχώς ή ευτυχώς μπήκε στην κατάψηξη από το καλοκαίρι.
Καλά εντάξει κάποιος έκλασε...
Bitz (30-12-12)
chrisgiapz3 (02-11-12)
240-300 άλογα, 1.75turbo, 1100 κιλά, διπλού συμπλέκτη, ανθρακονημάτινο μονοκοκ, 50.000 γιουρα (στον πολιτισμένο κόσμο)....και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!!!!
καλα, καμουφλαρισμενο ειναι αλλα κατι μου θυμιζει το κοψιμο οροφη-και-πισω.
τι ειναι? μακλαρεν, λοτους??? εχει και λιγο τζι-τι-αρ μεσα
καμμια σχεση με το 8C.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 01-11-12 στις 23:37
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
καλα καλα όταν τα βγάλουν πείτε μου να αλλάξω 2 εκκεντροφορους... Και δεν παίρνω τη λοτους;;
Τώρα που πήρε ο σαρακακης τα φιατ όσο θα κάνει η πόρτα της θα κάνει ένα 46αρι 1600!