Επιστροφή στο Forum : προβλημα με (ABS) και (ADISPIN)
καλησπερα..!εχω ενα προβλημα με το ζ3..ξαφνικα ενω ειμαι στον δρομο αναβει η φωτεινη κιτρινη προειδοποιητικη ενδειξη του (ABS) kαι (ANTISPIN) και μετα απο λιγο σβηνουν..ξερει καποιος τον λογο που συμβαινει αυτο?μου επσιμαινει κατι η απλα κολαει ο πινακας και μετα ξεκολαει?ευχαριστω πολυ!!
Καποιος αισθητηρας εχει προβλημα (abs/dsc), ή χαλασε η μοναδα του ABS.
Καποιος αισθητηρας εχει προβλημα (abs/dsc), ή χαλασε η μοναδα του ABS.
Aπο δω και περα θα σου αναβοσβηνει πιθανο για αρκετο καιρο.
Το αφηνεις ως εχει μεχρι να μη ξανασβησει ποτε και τοτε πας για κεντρικη μοναδα abs που ειναι πανακριβη και θα πρεπει να ψαξεις για καποια μεταχειρο σε καλη κατασταση αλλα βεβαια ποτε δε θα μπορεις να εισαι σιγουρος για το ποσο καλη μπορει να ειναι αλλα και καινουργια κανει 1500+ αν δε κανω λαθος.
Οστοσο βαλε το αμαξι σε ενα εγκεφαλο να δεις τι θα καταγραψει και αν αλαξεις αισθητηρα και το ξανακανει τοτε....
ΥΓ.Κοιτα μηπως εχει ψιλοφθαρει-κοπει και κανενα καλωδιο ασθητηρα..που δε νομιζω αλλα κοιτα και αυτο
Σ ευχαριστω πολυ!!ας ελπισω να ειναι κατι τετοιο και να μην χρειαστει αλλαγη..!
συγγνωμη κατι ακομα,το πηγα σιμερα στο συνεργειο κ μου ειπαν οτι μπορει να φτιαξει με μια εξαερωση και αλλαγη υγρων στο ABS,υπαρχει περιπτωση η να μην το προσπαθησω?
Nickolas_s2k
14-09-11, 18:01
Ναι πες τους να κανουν και μια εξαερωση στο κυκλωμα ψυξης...τι αλλο θα ακουσουμε απο ''μαστορια''..τεσπα φιλε μου το προβλημα σου κατα 99% ειναι αυτο που σου ειπαν τα παιδια για μοναδα..(μπορει και αισθητηρας abs αλλα με πολυ μικροτερες πιθανοτητες)αστο προς το παρων και οταν τα παιξει τελειως και μεινει μονιμα αναμενο το λαμπακι τοτε βλεπεις τι θα κανεις...το ποτε θα τα παιξει ειναι αλλη ιστορια..μπορει αυριο μπορει και σε 2 χρονια
Η αληθεια ειναι οτι εχς ακουσει πολλα αλλα η τιμη τοu abs ειναι υπερβολικη πιστεβω!θπαρχει καποια αλλη λυση?για μεταχειρισμενο που μπορω να κοιταξω και σε τι τιμες θα βρω?