Επιστροφή στο Forum : Χρονια Πολλα (μας) Αριστειδη!!!
Επι της ευκαιριας της ονομαστικης μου εορτης,θα ηθελα να πω τα χρονια πολλα και στους συνονοματους του φορουμ,:whistle: αν φυσικα εχω καταλαβει σωστα και ετσι ειναι το αρχικο ονομα τους....εαν οχι,τοτε παλι να 'σται καλα!!!:thumbsup:
1)S8N....αν και "satan" Αρη οτι επιθυμεις και να μας τρελλανεις στα μοναδικης αξιας ποστ!!!....χρονια πολλα!!!:thumbsup:
2)Hades7 ....:think:o απο πανω εχει ενα 8αρι εσυ ενα 7αρι στο nickname,.....προσοχη στον πυροσβεστη απο τα Τρικαλα!!!μουτρο μεγαλο!!!:th_Laie_67-1:...χρονια πολλα!!!:thumbsup:
3)DriverM...να 'σαι καλα να μας δινεις συμβουλες για σωστη περιποιηση αυτοκινητων και οχι μονο!!!....χρονια πολλα!!!:thumbsup:
Ακομη και να μην ειναι το αρχικο ονομα σας Αριστειδης, ισχυουν οι ευχες μου!!!:thumbsup:
και μια μικρη αναφορα στην γιορτη:
https://www.photosled.com/data/2405/0913_aristidis.jpg
Ήταν Αθηναίος ευπατρίδης, φιλόσοφος εξ ενδόξου αθηναϊκού γένους, και έζησε κατά τον Β' μετά Χριστόν αιώνα επί αυτοκρατορίας Αδριανού. Ο Ιερώνυμος έγραψεν εγκώμιον εξυψών αυτόν ως Ισαπόστολον. Εμυήθη την ευσέβειαν εις Χριστόν, παρά του αγίου Διονυσίου και του αγίου Ιεροθέου. Έγραψεν εις τον Αδριανόν απολογίαν υπέρ των διωκωμένων Χριστιανών. Εδιώχθη και επειδή έλειπεν ο Αδριανός μετέβη εις την Ρώμην και απηλογήθη. Κατόπιν μετεφέρθη εις Αθήνας όπου εμαρτύρησεν, κρεμασθείς είς την κοίλην της αγοράς των Αθηνών, την 13ην Σεπτεμβρίου του 120 μ.Χ. κατά το πάλαιαν συναξάριον το όποιον μετεφράσθη εις τα λατινικά παρά του Ιερωνύμου.
Χρονια σας πολλα!!!!!!!!!!
Πολυχρονοι,να σας χαιρομαστε, παντα με Υγεια κ Ευτυχια!thumb
Panos 316T
13-09-11, 10:23
Σατανικοί και μη χρόνια σας πολλά ! :th_Laie_67-1:
Χρόνια πολλά και καλά στους καλούς φίλους !!!
https://www.youtube.com/watch?v=zoYgkoxfp9g"]https://www.youtube.com/watch?v=zoYgkoxfp9g
Χρόνια πολλά στους Αρηδες του φόρουμ !
Κατι μου λέει πως ο S8Ν έχει παραπλανητικό όνομα, όπως και nickname ... ας το πει ο ίδιος :original:
Χρόνια Πολλάααααααααααααα. Πάντοτε Υγιείς και Χαρούμενοι.
Tsakirakos
13-09-11, 10:57
υγεια σε ολους σας!
Χρονια πολλα......υγεια πανω απο ολα για σας και για τις οικογενειες σαςthumbthumbthumbthumb
Χρονια σας Πολλά κύριοι!!!
(και λίγες ευχες παραπάνω στον Λαρισαίο συμφορουμίτη!!!)
Χρονια πολλα σε ολους :thumbsup:
m-power_01
13-09-11, 12:39
χρόνια σας πολλά!
Χρόνια πολλά στους Αρηδες του φόρουμ !
Κατι μου λέει πως ο S8Ν έχει παραπλανητικό όνομα, όπως και nickname ... ας το πει ο ίδιος :original:
με πρόλαβες...thumb
Χρόνια σας πολλά και καλά παιδάκια !!!!!!
Xρόνια πολλά κι από εμένα στους συνονόματους συμφορουμίτες και ευχαριστώ προσωπικά όλα τα μέλη για τις ευχές τους και ανταποδίδω!!
Χρόνια σας πολλά και καλά ! :original:
χρονια πολλα!!
ο Αδης νομιζω ειναι Αριστοτελης!! ο satan δεν ξερω αλλα μια ευχη ποτε δεν χαλασε κανεναν.
Για αυτο να ειστε παντα γεροι και πολυχρονοι!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ
Leonidas_E39
13-09-11, 14:10
Χρονια σας πολλα να σας χαιρομαστε εμεις και οι οικογενειες σας.
Χρονια σας πολλα να ειστε γεροι!!!
πανω απο ολα υγεια!
χρονια πολλα!!
ο Αδης νομιζω ειναι Αριστοτελης!! ο satan δεν ξερω αλλα μια ευχη ποτε δεν χαλασε κανεναν.
Για αυτο να ειστε παντα γεροι και πολυχρονοι!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ
:think: στην κοπη πιτας νομιζω οτι μου το ειπε....αλλα δεν το θυμηθηκα....δε βαριεσαι,.....και τι του ειπαμε? να συνεχισει να ποσταρει τα EPIC ποστ του!!!:thumbsup:
Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες!!!:thumbsup:
Χρονια πολλα, με υγεια και χαρες για εσας και την οικογενεια σας :original:
Konstantinos E60
13-09-11, 15:57
Χρόνια σας πολλά με υγεία και ευτυχία !! Ιδιαίτερα στον "κυβερνητικό εκπρόσωπο" που τον γνωρίζω και απο κοντά !!
χρονια σας πολλα ...οτι επιθυμητε φιλαρακια και παντα γεροι!!!!!!!thumb
Χρονια πολλά σε όλους σας.
Πολύχρονοι και με υγεία στην οικογένεια.
nikos-Mpacket
13-09-11, 16:51
Χρονια πολλα και καλα σε ολους τους εορταζοντες και στις οικογενειες τους.
:original:
Χρονια Πολλα σε ολους σας.
παντα Υγεια και ευτυχια!!!!!!
Μου τελείωσαν τα thanks και επιφυλάσσομαι για τους υπόλοιπους!
Παρεπιπτόντως, ΔΕΝ έχω γιορτή, το όνομά μου είναι Αριστομένης!
Αλλά όπως είπαμε, μερικές ευχές δεν έβλαψαν κανέναν! :th_Laie_67-1:
Ξέχασα το σημαντικότερο:
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Aristent, Driver M, Hades7, να ζήσετε και να σας χαιρόμαστε! Να χαίρεστε τις οικογένειές σας!
katsaraios
13-09-11, 17:24
χρονια πολλα στους εορταζοντες !!!
Χρόνια πολλά σε όλα τα φιλαράκια που γιορτάζουν αλλά και σε αυτούς που δεν γιορτάζουν!!!!
Χρόνια Πολλά και απο εμένα με Υγεία και πάντα Ευτυχισμένοι. Να χαιρόσαστε τις οικογενειές σας... :cheers: :cheers: :cheers:
Xρονια πολλα σε ολους,υγεια πανω απο ολα!! :clap::clap:
Χρόνια σας πολλα λοιπόν και απο μένα να σας χαιρόμαστε !!!
;)
Παιδια σας ευχαριστώ για τις ευχές σας αλλα το όνομα μου είναι Αριστοτέλης anyway γλύτωσα το κέρασμα κορίτσια...
Α και Χρόνια πολλα και απο μένα στους αριστειδηδες
Τοσο ωραια σημαντικα ονοματα!! Αριστειδης,Αριστομενης,Αρι στοτελης, που αντιστοιχουν σε εξισου σημαντικες προσωπικοτητες.
Αλλα και ωραια nicks...λοιπον στο εξης δεν ξαναχρησιμοποιω το Αρης μιας και ζοριζομουν λιγο... να το λεω...
Παοκι γαρ!!!
Ξανα πολυχρονοι Ολοι!!!
Κωνσταντίνος
13-09-11, 22:11
Χρόνια καλά σε ούλους σας.
Εύχομαι υγεία σε εσάς και όσους αγαπάτε.
:original:
Τοσο ωραια σημαντικα ονοματα!! Αριστειδης,Αριστομενης,Αρι στοτελης, που αντιστοιχουν σε εξισου σημαντικες προσωπικοτητες.
Αλλα και ωραια nicks...λοιπον στο εξης δεν ξαναχρησιμοποιω το Αρης μιας και ζοριζομουν λιγο... να το λεω...
Παοκι γαρ!!!
Ξανα πολυχρονοι Ολοι!!!
Ωραια ονοματα.... θα πρεπει να τους αποκαλουμε με τα ονοματα τους και οχι ...... "Αρη"
Χρονια πολλα και καλα !
:thumbsup:
Χρόνια σας πολλά με υγεία και ευτυχία !! Ιδιαίτερα στον "κυβερνητικό εκπρόσωπο" που τον γνωρίζω και απο κοντά !!
....εχεις ακρες με τον "κυβερνητικό εκπρόσωπο"????!!!!:th_Laie_67-1:
ΥΣ...αυτος μοιαζει με μενα και οχι εγω σ'αυτον....εαν "σωζει" τιποτε αυτο απο την εικονα μου!!!!:thumbsup:
Μου τελείωσαν τα thanks και επιφυλάσσομαι για τους υπόλοιπους!
Παρεπιπτόντως, ΔΕΝ έχω γιορτή, το όνομά μου είναι Αριστομένης!
Αλλά όπως είπαμε, μερικές ευχές δεν έβλαψαν κανέναν! :th_Laie_67-1:
Ξέχασα το σημαντικότερο:
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Aristent, Driver M, Hades7, να ζήσετε και να σας χαιρόμαστε! Να χαίρεστε τις οικογένειές σας!
Παιδια σας ευχαριστώ για τις ευχές σας αλλα το όνομα μου είναι Αριστοτέλης anyway γλύτωσα το κέρασμα κορίτσια...
Α και Χρόνια πολλα και απο μένα στους αριστειδηδες
...ενταξη μη με μαλωσετε για την "βιαστικη μετονομασια σας",αφου ετσι κι αλλιως σας παιρνει και εσας η μπορα του κλασσικου πειραγματος:
"...αν ησουν παπας πως θα σε φωναζαμε???":th_Laie_67-1:
:thnx: μου εχουν τελειωσει τα thanks και δεν μπορω προς το παρων να σας ευχαριστησω και μ'αυτον τον τροπο για τις ευχες σας,γι αυτο σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ μ'αυτο το ποστ.:thumbsup:
Τελικα συνονοματος ειναι μονο ο DriverM και ισως και καποιο αλλο μελος που δεν το γνωριζω(ζητω συγνωμη γι'αυτο...) και τους ευχομαι και εγω με τη σειρα μου Χρονια Πολλα.thumb