Επιστροφή στο Forum : Ξενες πινακιδες!! Τι ισχυει ?
Για αλλη μια φορα η λυση για πολλους απο μας ειναι ειτε να δωσουμε τις πινακιδες μας, ειτε να γινει κατι με ξεωες πινακιδες. Επειδη δεν προκειται να κλεισω το αμαξι μου, θα καταφυγω στη περιπτωση των ξενων πινακιδων.
Εχω την ευκαιρια να το γραψω στο ονομα της αδερφης μου που ειναι κατοικος εξωτερικου. Ξερετε τι γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις? Τι οντως ισχυει ? και τι ΔΕΝ ισχυει , και απλα τα λενε για να σε φοβησουνε ?
Απ οτι ξερω, μπορουνε να το οδηγανε οι 1ου βαθμου συγγενειας, για 6 μηνες στην ελλαδα ( οποτε χρεαζεται ενα υποτιθεμενο ταξιδι (?) ) .
Ας με φωτισουνε οι γνωστες, γιατι θα γινει οπως και να χει!
Dr. Yamastura
07-09-11, 12:31
Mόνο ο ιδιοκτήτης μπορεί να το οδηγεί...και αυτό με την προυπόθεση ότι 6 μηνες είναι το αμάξι στο εξωτερικό.
Ξέχνα το...
Δημητρη μονο ο ιδιοκτητης, 6 μηνες εξωτερικο και δηλωση που να δειχνει εισοδημα και διαβιωση εξω.
Mόνο ο ιδιοκτήτης μπορεί να το οδηγεί...και αυτό με την προυπόθεση ότι 6 μηνες είναι το αμάξι στο εξωτερικό.
Ξέχνα το...
εχω ρωτησει κανα δυο περιπτωσεις που το αμαξι ειναι ΕΝΑ χρονο εδω και το οδηγαει ΟΧΙ μονο ο ιδιοκτητης...
εχω ρωτησει κανα δυο περιπτωσεις που το αμαξι ειναι ΕΝΑ χρονο εδω και το οδηγαει ΟΧΙ μονο ο ιδιοκτητης...
και κάπως έτσι γίνεται η στραβή και το αμάξι σου βρίσκεται στον ΟΔΔΥ πριν το πάρεις χαμπάρι...thumb
Υ.Γ Και το οτι θα χάσεις το αμάξι ειναι το λιγότερο...Το οτι θα τρέχεις στα δικαστήρια είναι το περισσότερο και αντε να ξεμπλέξεις μετά...
Ειναι τυχεροι, οχι εξυπνοι thumb
Μπορει και δεκα χρονια να το εχεις συνεχομενα εδω. Μεχρι να σε σταματησουν ειναι το πανηγυρι, μετα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις...
Την στηνουν στα διοδια τωρα τελευταια, ασε που κανουν και ελεγχους συνεχεια.
Επειδη το σκεφτομουν και το εχω ψαξει, η γνωμη μου ειναι οτι θα μπλεξεις.
Για το παρόν διάστημα το θέμα είναι "καυτή" υπόθεση
Υπάρχει εντολή για εξωνυχιστικό έλεγχο σε ξένες πινακίδες.
Ενα μεσημέρι στην Λ. Κηφισίας, η ουρά έφτανε απο τον τροχονόμο της Κηφισιάς μέχρι τη διασταύρωση.
Σβήνεις βγαίνεις έξω στέκεσαι δίπλα και παραδίδεις κλειδιά επιτόπου.
Φαρ ουέστ.
Παρακάτω είχαν κλούβα της τροχαίας και μάζευε.
Τρία Μερσεντές τα πήρανε με γερανό.
Εναν Γερμανό-γνήσιο, τον πεθάνανε στον έλεγχο, αλλά μάλλον λόγω "μέρκελ" τον ήπιε ο κακομοίρης. (χαχαχαχα)
Τι πυροσβεστήρες του ζητάγανε -και δεν καταλάβαινε αυτός- και του έκανε ο Τροχαίος παντομίμα, ότι σβήνει τη φωτιά με τον πυροσβεστήρα και το έκανε και ηχητικά εφέ ΦΣΣΣΣΣ ΦΣΣΣΣΣΣΣ, είχα πεθάνει στο γέλιο.
(γελάγανε και αυτοί βέβαια μεταξύ τους)
Για αλλη μια φορα η λυση για πολλους απο μας ειναι ειτε να δωσουμε τις πινακιδες μας, ειτε να γινει κατι με ξεωες πινακιδες. Επειδη δεν προκειται να κλεισω το αμαξι μου, θα καταφυγω στη περιπτωση των ξενων πινακιδων.
Εχω την ευκαιρια να το γραψω στο ονομα της αδερφης μου που ειναι κατοικος εξωτερικου. Ξερετε τι γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις? Τι οντως ισχυει ? και τι ΔΕΝ ισχυει , και απλα τα λενε για να σε φοβησουνε ?
Απ οτι ξερω, μπορουνε να το οδηγανε οι 1ου βαθμου συγγενειας, για 6 μηνες στην ελλαδα ( οποτε χρεαζεται ενα υποτιθεμενο ταξιδι (?) ) .
Τα αδέλφια ΔΕΝ έχουν πρώτο βαθμό συγγένειας....
με το τροπο αυτο που λες ειναι παρα πολυ δυσκολο,εως ασ τα να πανε.
ψαξε ομως να βρεις ακρη με βουλγαρικες πινακιδες.υπαρχει μια διαδικασια,γινεται και απο τοτε που οι ελληναρες το πηραν γραμμη εχω δει πολλα tuareng-cayenne-911 κλπ με βουλγαρικες πινακιδεςε και να τα οδηγανε...συμμαθητες μου και πατεραδες τους!!
με το τροπο αυτο που λες ειναι παρα πολυ δυσκολο,εως ασ τα να πανε.
ψαξε ομως να βρεις ακρη με βουλγαρικες πινακιδες.υπαρχει μια διαδικασια,γινεται και απο τοτε που οι ελληναρες το πηραν γραμμη εχω δει πολλα tuareng-cayenne-911 κλπ με βουλγαρικες πινακιδεςε και να τα οδηγανε...συμμαθητες μου και πατεραδες τους!!
Και αυτό δεν θα το πρότεινα...thumb
https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=187180&postcount=99 (https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=187180&postcount=99)
Ολα τα κόλπα είναι για λίγο και για τους πρώτους που θα τα κάνουν...Αμα μαθευτούν τελείωσε το θέμα...
Το θεμα εχει αναλυτικα συζητηθεί εδω: https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=7582
παιδιά. οποιαδήποτε λύση έχει να κάνει με ξένα νούμερα, προυποθέτει κάποια πράγματα. χοντρά
χοντρά...μπορείτε να δείχνετε ότι έχετε εισόδημα απο την χώρα που ανήκουν οι πινακίδες???
αν όχι, αφήστε το. θα μπλέξετε, και θα τραβάτε τα μαλλιά σας...η λύση είναι απλή. δεν μπορείς
και δεν σε παίρνει???κλείδωμα. τουλάχιστον έτσι θα είσαι σίγουρος ότι και μπλεξίματα δεν θα
έχεις, αλλά και ότι κανένας δεν θα σου κατασχέσει το αμάξι...σε κανέναν δεν αρέσει, αλλά και
τι να κάνουμε. ας προσέχαμε όταν πειγαίναμε στις κάλπες. τες πα, για να μην πάω την συζήτηση
αλλού, όποιος γουστάρει να παίζει με την φωτιά, ας το κάνει. στο κάτω κάτω, απο'δω και πέρα
τα αμάξια με τα ξένα νούμερα είναι που θα τα ταράζουν στον έλεγχο...have in mind λοιπόν,
ότι κάθε φορά που θα βλέπεις μπάτσους, θα σε κάνουν και έλεγχο. πάλιωσε το κολπάκι με τις
ξένες πινακίδες...είχα έναν πελάτη που είχε πρόβλημα πρίν απο 2 μήνες. τώρα ο ένας, έχουν
γίνει έξι.
Δημήτρη, στα είπα κι από κοντά. Ξέχνα τις ξένες πινακίδες.
steliose36
07-09-11, 20:06
Εγω να πω οτι επειδη πλεον μπηκα ΑΕΝ μηχανικων(εμποροπλοιαρχων) μου ειπαν οτι μπορω να εχω ξενες πινακιδες αλλα οτι μονο εγω θα μπορω να το οδηγω και οτι δεν χρειαζεται να το εχω 6 μηνες εξωτερικο.Τωρα αν ισχυει η οχι δεν το ξερω αμα εχει ακουσει κανεις τιποτα?
Skyline_IS
07-09-11, 21:03
Εγω να πω οτι επειδη πλεον μπηκα ΑΕΝ μηχανικων(εμποροπλοιαρχων) μου ειπαν οτι μπορω να εχω ξενες πινακιδες αλλα οτι μονο εγω θα μπορω να το οδηγω και οτι δεν χρειαζεται να το εχω 6 μηνες εξωτερικο.Τωρα αν ισχυει η οχι δεν το ξερω αμα εχει ακουσει κανεις τιποτα?
Αυτο ισχυει για μετεπειτα,οταν θα τελειωσεις την σχολη και θα δουλευεις στο καραβι ως μηχανικος και οχι δοκιμος
[off topic] τα αμάξια με αυτές τις κοκκινες πινακίδες τι προνόμιά έχουν [/off topic]
[off topic] τα αμάξια με αυτές τις κοκκινες πινακίδες τι προνόμιά έχουν [/off topic]
κόκκινες ξέρω έχουν οι πολύτεκνοι. και φυσικά έχουν πολές φοροελαφρύνσεις...
δεν ξέρω ποιοί άλλοι δικαιούνται να έχουν κόκκινη πινακίδα.
κόκκινες ξέρω έχουν οι πολύτεκνοι. και φυσικά έχουν πολές φοροελαφρύνσεις...
δεν ξέρω ποιοί άλλοι δικαιούνται να έχουν κόκκινη πινακίδα.
Και οι επαναπατριζόμενοι. Η φοροελάφρυνση είναι ότι δεν πληρώνεις τέλη ταξινόμησης κατά τον εκτελωνισμό.
Και οι επαναπατριζόμενοι. Η φοροελάφρυνση είναι ότι δεν πληρώνεις τέλη ταξινόμησης κατά τον εκτελωνισμό.
α ωραία...μάθαμε και κάτι καινούριο.thx ρε κώτσο!!!:original:
Και νομίζω ότι αμάξι με κόκκινες πινακίδες(και ό,τι αυτό συνεπάγεται) μπορείς να πάρεις μόνο μία φορά.
Και νομίζω ότι αμάξι με κόκκινες πινακίδες(και ό,τι αυτό συνεπάγεται) μπορείς να πάρεις μόνο μία φορά.
Σωστά!
και κάπως έτσι γίνεται η στραβή και το αμάξι σου βρίσκεται στον ΟΔΔΥ πριν το πάρεις χαμπάρι...thumb
Υ.Γ Και το οτι θα χάσεις το αμάξι ειναι το λιγότερο...Το οτι θα τρέχεις στα δικαστήρια είναι το περισσότερο και αντε να ξεμπλέξεις μετά...
Αν σε πιασουν εχεις ποινικη διωξη, και για καθε μερα που εχεις παραβιασει το οριο απο τις 180 μερες, το προστιμο αρχιζει με 300 την ημερα.......
Αυτο ισχυει για μετεπειτα,οταν θα τελειωσεις την σχολη και θα δουλευεις στο καραβι ως μηχανικος και οχι δοκιμος
πρεπει να ταξιδευεις σε καραβι, σαν μηχανικοσ, καπετανιος η και ναυτης.....αλλα πρεπει να εισαι εκτος Ελλαδος για ενα χρονο σε καραβι. Το αυτοκινητο μπορει να χρησιμοποιηθει 185 μερες το χρονο, και μετα ζητας απο το τελωνειο να το σφραγισει.
Ξέχνα το...
Ο ιδιοκτητης και συγγενεις πρωτου βαθμου , και πρεπει να εχουν διαβατηριο και διπλωμα της χωρας προελευσης του αυτοκινητου και να ειναι μονιμοι κατοικοι της χωρας.....
Επισης ισχυει για 185 μερες το χρονο.
Αν σε πιασουν θα τρεχεις και δεν θα φτανεις και εσυ αλλα κ ο ιδιοκτητης ....... πατε μεσα.......πληρωντας και τσοχτερο προστιμο......
andreas110080
08-09-11, 08:00
πρεπει να ταξιδευεις σε καραβι, σαν μηχανικοσ, καπετανιος η και ναυτης.....αλλα πρεπει να εισαι εκτος Ελλαδος για ενα χρονο σε καραβι. Το αυτοκινητο μπορει να χρησιμοποιηθει 185 μερες το χρονο, και μετα ζητας απο το τελωνειο να το σφραγισει.
Έτσι ακριβώς όπως τα λέει η Ελένη είναι τα πράγματα για τους ναυτικούς ( είμαι Α'' Μηχανικός Ε.Ν.), απλώς με τη διαφορά ότι δεν χρειάζεται να το πας στο τελωνείο να στο σφραγίσει αλλά το πας πάλι πίσω στη χώρα προέλευσης, και καλά, αλλά μετά θέλεις πάλι πινακίδες και πάλι είσοδο στην Ελλάδα!
Το έκανα για μερικά χρόνια, είχα πάρει από την Γερμανία και έβγαζα πινακίδες τσολ (έχουν ημερομηνία λήξης αυτές οι πινακίδες).
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισα τότε ήταν ότι πλέον δεν μπορούσα να ασφαλίσω το αυτοκίνητο στην Ελλάδα αλλά μόνο στη χώρα που ήταν οι πινακίδες (έχουν βγάλει έναν νόμο στην ε.ε. και δεν μπορείς να το ασφαλίσεις) και οι ασφάλειες στη Γερμανία είναι λίγο τσουχτερές!
Γενικά δεν αξίζει το κόπο τουλαχιστον για τους ναυτικους που γνωρίζω!!
Η πιο σωστη κουβεντα του thread, νομιζω δια στοματος Θωμα, ειναι πως το κολπο παλιωσε...
Το κρατος καταλαβε οτι χανει πολλα λεφτα απο τα βουλγαρικα,ρουμανικα,αλβαν ικα νουμερα και εχει διαμορφωσει ετσι την κατασταση που δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις ακρη ακομη και δικιο να εχεις.
Επισης γνωριζετε ολοι πως αν σε σταματησουν και θελουν να σε γραψουν, κατι θα βρουνε. Ασε που τωρα τελευταια κυκλοφορει πολυ η αστυνομια, πραγμα οχι απαραιτητα κακο, και με το που δουν ξενα νουμερα δεν υπαρχει περιπτωση να μην σταματησουν.
Εως 100% απαλλαγη του τελους ταξινομησης (αναλογα τον κυβισμο του αυτοκινητου και την κατηγορια της ατελειας.) και στα εχτρα που θα προστεθουν σε αυτο εργοστασιακα παντα.
οχι απαραιτητα μπορει να χορηγηθει ακομα μια φορα σε οσους πολυτεκνους εχουν απο 4 παιδια και πανω και κατα την ωρα της εκτελωνισης ειναι τουλαχιστον 4 παιδια ανηλικα.
Για τρια χρονια δεν μεταβιβαζεται και μπορουν να το οδηγουν μονο οι γονεις.
Να ρωτησω κατι.Δηλ ο πεθερος μου που ειναι αγγλος πολιτης και η γυναικα μου αγγλιδα,
δεν μπορουνε να εχουν αυτοκινητο ολο το χρονο εδω?
Πρεπει 185 ημερες το χρονο να ειναι περα δωθε ολο το χρονο?:ranting2:
αν έχουνε κάνουνε φορολογική δήλωση στην αγγλία προφανώς και μπορούνε.
Η γυναίκα σου δεν νομίζω γιατί θα κυνηγάνε εσένα που τους είσαι πιο "εύκολος" στόχος.
Και Γω ξενες με γερμμανικες πινακιδες τοχω μονο ο ιδιοκτητης το οδηγαει κανενας αλλος.
αλλα καθε 6 μηνες Εγω βγαινω μεχρι τα βουλγαρικα κουλατα αγοραζω μια βινιετα των 4ρων ευρω κατευθειαν και φουλαρω απο το βενζιναδικο κραταω την αποδειξη πιστοποιωντας σε ενδεχομενο ελενχο οτι το αμαξι απο τη στιγμη που ελενχθηκε απο τοις ελλ. αρχες και 6 μηνες πριν εχει βγη απο τα συνορα .
Οποτε θα σου συνηστουσα αν η αδερφη σου ειναι σε Χωρα Ε.Ο.Κ. αντι να της μεταφερης στο ονομα της το αμαξι πες την απλως να σε δηλωση στην κατοικια σαν μονιμο κατοικο της ενδεχομενης χωρας και τοις πινακιδες και τ ασφαλιστρα μετα τα κανης μονος σου στοονομα σου
αρκει να σε συμφερει τα εξοδα ναναι λιγοτερα της ελλαδος.
αν δεν ειναι σε χωρα ΕΟΚ παλι γινεται με την διαφορα η ελλαδα σε μη κοινοτικα αυτοκινητα τα υποχρεωνει να βγαινουν καθε 1 μηνα εξω
(πιεζοντας ετσι αλβανους _σκοπιανους και αλλους) αλλα ενας συμφο/της μας το ψαξε και ειναι πανφθηνα στην βουλγαρια.
Σύντομα βλέπω κόκκινο Ζ4 Μ σε πληστηριασμό του ΟΔΔΥ....
Δε ξερω Εγω εχω το δικο μου τωρα 3 χρονια ελλαδα με Γερμανικες το βγαζω καθε 6 μηνες εξω και εχω το αποδεικτικο (Βιννιετα) με την αποδειξη μαζι μου μ εχουν κανει 100 φορες ελενχο και ΟΛΑ Ο.Κ. ακουω το: ευχαριστουμε καληνυχτα σας η,,καλημερα σας.
Αλλα απο οτι εχω Συμπερανει απο ολους τους ελενχους που μου καναν για την αποδειξη της
εξοδου του αυτοκινητου ανα εξαμηνο οι Ελληνες Αξιωματικοι Τροχαιας οι και ασφαλειας που ετυχε να ηταν παρωντες σε μερικες νυχτες ειδικα εκεινη που γυριζα απο χαλκιδικη τελικα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΡΦΙ μονος μου τους λεω να δουν την Βιννιετα κολλημενη στο παρμπριζ και τους δειχνω και την αποδειξη ποτε βγηκα και δεν δινουν σημασια λεγοντας (καλα,,,,,καλα,,,ενταξει) τους δειχνω και την Ασφαλεια την ΥΣΧΕΙΟΥΣΑ πρασινη καρτα μονος μου ουτε που την ζηταν ,,,,,οι Ελληνες το πρωτο που κανουν οταν παιρνουν και βλεπουν το Διπλωμα οδηγησης και την Ταυτοτητα μου βαζουν την αδεια Κυκλοφοριας του 850CSI σε ενα ειδικο μηχανημα μεσ στο περιπολικο που βγαζει ενα ειδικο μπλε φως και περιεργαζονται απο ολες τοις μεριες την αδεια κυκλοφοριας και τοις ειδικες κολλημενες σφραγιδες της (διοτι μεσα στην γερμμ.αδεια φαινετε ο αετος εθνοσημο γερμανιας) και μετα αφου ποιστοποιουν την Γνησιοτητα της μου κανουν συσταση να ανοιξω το Καπω και βλεπουν γνησια το φαιρομενο αριθμο πλαισιου που στο αμαξι μου ειναι σε 2 σημεια κατω απο το παρμπριζ το ενα και κοντα στο δεξι θολο του αμορντισερ το αλλο και αφου στελνουν για ελενχο των στοιχειων μου στην Γενικη μετα φαιρνουν και την ταυτοτητα χαιρετωντας ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΑ .
ανεξαρτητα τοις πιο πολλες φορες οταν ειναι Νεαροι κυριως ανοιγουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ρεπερτοριο ΕΝΤΕΛΩΣ φιλικα περι Υποδηναμης μοντελου το ενα το αλλο ( βεβαια κρυβω να τους φανερωσο το οτι με το τσιπ τουνινγκ λειπουν ΚΑΙ οι καταλυτες :th_Laie_67-1::hystericalbs1: αυτο δεν χρειαζετε μπρρρρρ,,:original:) και απλα χαιρωμε τους Ελληνες Αξιωματικους τους βγαζω το καππελο γιατι κοιτανε το Τζιρο χοντρα κατα της κλεψιας και του εγκληματος απεναντιας σε συγκριση π.χ. με τα κοπροσκυλα και τους μπ@σταρδους γερμμανους_αυστριακους που θα βαζαν μετρησεις καυσαεριων θα εψαχναν απο δω απο κει απο την αδεια κυκλοφοριας και θα εβλεπαν οτι ειναι αδηλωτα τα Ζαντολαστιχα ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ π.χ. και,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,στο τελλος θα ζητουσαν προστηματα οι κ@λομπ@σταρδοι γερμανοι και θα κατεβαζαν κατω τελικα τοις πινακιδες.
Τους Δικους μας αν εισαι ενταξη στον ΚΥΡΙΟ Νομο ,,,,,καθαρος δεν τους διαφερη τελειως για π.χ. Ζαντολαστιχα και αλλα ψιλολοια λενε σκεφτωμενοι π.χ. τετιο αμαξι ειναι αυτα ειναι και τα απαιτουμενα Ζαντολαστιχα του.
Φιλοι Συμφ/τες απο τοτε που επεστρεψα Ελλαδα με τ αμαξι μου οι Ελληνικες Αρχες μου φερονται τοσο καλα που ποτε δεν ειμουν στο παρελθον με τοις ελληνικες στο ASCONA ,B.
μένει μόνο να κάνεις και κάνα πάτημα με κάνα octavia τώρα, να φάς το 10κόλωνο, και να τους
βρίζεις και αυτούς όπως τους φασισταράδες τους γερμανούς...
αν έχουνε κάνουνε φορολογική δήλωση στην αγγλία προφανώς και μπορούνε.
Η γυναίκα σου δεν νομίζω γιατί θα κυνηγάνε εσένα που τους είσαι πιο "εύκολος" στόχος.
Γιωργο, η γυναικα σου μπορει, οχι εσυ......
μένει μόνο να κάνεις και κάνα πάτημα με κάνα octavia τώρα, να φάς το 10κόλωνο, και να τους
βρίζεις και αυτούς όπως τους φασισταράδες τους γερμανούς...
:th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1: ακου οκταβια ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχα
Τομυ το καλυτερο ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ των Σκυλογουρουνιων ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,το χω δω........... ακου οκταβια ουουουουουυουχαχαχαχαχαχα χαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:th_ Laie_67-1::hystericalbs1:
Γεια σας , θα ηθελα να μαθω το εξης εχω ελληνικο διαβατηριο αλλα προσφατα μου εχει δωθει αδεια παραμονης και εργασιας στην ρωσια μπορω να εχω αυτοκινητο με πινακιδες Ε.Ε για 2 φορες τον χρονο που ερχομαι στην Ελλαδα απο 10μερες ? Οσο αφορα την Ρωσια ρωτησα ηδη εκει,μπορω να οδηγω εκει σαν ελληνας αυτοκινητο με οποιασδηποτε χωρας νουμερα αρκει να υπαρχει υπευθυνη δηλωση του ιδιοκτητη που μου το επιτρεπει,αν θα αγορασω τωρα τετοιο αυτοκινητο μηπως δεν μπορω καν να βγω απο τα συνορα?Ευχαριστω
(B)e(M)y(W)ings
01-09-13, 18:47
Κ ισχύει για ΜΕΧΡΙ 2000 κυβικά.
Sent from my LT28h using Tapatalk 4