Επιστροφή στο Forum : Μεταφορα Αυτοκινητου στο εξωτερικο
Οπως λεει κ ο τιτλος υπαρχει τροπος να μεταφερεις το αυτοκινητο σου σε καποια χωρα της ευρωπης χωρις να το οδηγεις...?Υπαρχουν εταιρειες που το μεταφερουν με ασφαλεια για κλοπη κ ζημιες ή ειναι ασυμφορες?Παρακαλω οσοι γνωριζουν δωστε τις απαραιτητες πληροφορειες...Ευχαριστω
Αν πηγαινει καραβι στον προορισμο σου θα βρεις ευκολα την ακρη.
Φορτωνεις και παραλαμβανεις.
Κοστιζει 800 ευρω για Αγγλια (και το αναποδο) με την ασφαλεια μεταφορας.
Το αυτοκινητο φευγει σε -παλετα- και κατεβαινει στο λιμανι προορισμου οπου -στην αγγλια τουλαχιστον- γινεται καποιος ελεγχος στα νουμερα του και τα χαρτια του.
Παλιοτερα υπηρχαν αυτοκινηταμαξες στο τραινο, οχι πια (μεχρι πριν 6 μηνες τουλαχιστον).
Εναλλακτικα ρωτας εναν αυτοκινητα αν μπορει να σε εξυπηρετησει με την νταλικα του αν πηγαινεις γερμανια.
m-power_01
03-09-11, 22:48
Οπως λεει κ ο τιτλος υπαρχει τροπος να μεταφερεις το αυτοκινητο σου σε καποια χωρα της ευρωπης χωρις να το οδηγεις...?Υπαρχουν εταιρειες που το μεταφερουν με ασφαλεια για κλοπη κ ζημιες ή ειναι ασυμφορες?Παρακαλω οσοι γνωριζουν δωστε τις απαραιτητες πληροφορειες...Ευχαριστω
Στείλε ένα μήνυμα στον Νικο m3est ίσως μπορεί να σε βοηθήσει. Είχαμε προ καιρού μία συζήτηση σχετικά με αυτό
Εξαρταται την χωρα που θελεις να το στειλεις, απο Νεα Υορκη για Αθηνα και αντιστοιχα στοιχιζει 1200 δολλαρια με ασφαλεια. Για Ευρωπη απο Αθηνα ειναι λιγοτερο.
Που θέλεις να παει το αυτοκίνητο?Έχουν πέσει πολύ οι τιμές πχ προς Γερμανία γιατί οι νταλίκες ανεβαίνουν άδειες.Τον Ιούλιο που έστειλα ένα αυτοκίνητο μου ζήτησαν 350ευρω ενώ από Γερμανία προς Ελλάδα θέλουν 800.
Βορεια γερμανια με ενδειαφερει...Ξερεις καποια εταιρεια μεταφορας κ τι ασφαλεια παρεχουν..?
Μπορεις να πας σε καποιον γνωστο σου μαντρα που φερνει αυτοκινητα απο Γερμανια να σε βολεψει σε νταλικα που παει Γερμανια να του φερει αυτοκινητα. Ετσι ειχα φερει εγω το δικο μου απο ντισελντορφ, 400 ευρω μου πηρε ο νταλικερμαν.
https://www.kn-portal.com/locations/europe/greece/
αν εχετε καποιο γνωστο η εταιρεια που κανει μεταφορες παρακαλω ενημερωστε με. Ενδιαφερομαι για βορεια Γαλλια .
Ευχαριστώ
Ενδιαφερομαι να στειλω αυτοκινητο Γερμανια,βορειοδυτικα.Αν υπαρχει καποια εταιρεια που κανει μεταφορες ή αν γνωριζεται καποιον γνωστο ενημερωστε.
Ευχαριστω
Τι εγινε ρε παιδια?? Μετακομιζουμε ολοι????? :shok: