Επιστροφή στο Forum : start stop σε Ε90
rebelrebel
03-09-11, 14:04
Γειά σας παιδιά
Αν ξέρει κανεις να με βοηθήσει για το Buton του start stop στο ε90 θέλω να είναι εκτός πάντα στην εκκίνηση (τώρα είναι παντα εντος στην εκκίνηση και το πατάω για να το βγάλω εκτός)
Δέν θέλω να φάω την μίζα πρίν την ώρα της
Αν το εχει κανει κάποιος ας απαντήσει
Σας ευχαριστώ σε όσους απαντήσετε
Και πως θα βαζεις εμπρος το αυτοκινητο;
bimmer-corfu
03-09-11, 18:39
με σπρώξιμο
Leonidas_E39
03-09-11, 18:46
Βρε μηπως και εννοει να βγαλει εκτος το συστημα που σβηνει στα φαναρια?
bimmer-corfu
03-09-11, 18:49
ναι δίκιο έχεις τώρα που το ξανά διαβάζω
Κάθε μιζια για να πάρει μπροστά το αυτοκίνητο,καίει τόση βενζίνη όση σε στάση με ρελαντί για ένα λεπτό.
Συμπέρασμα για στάσεις περισσότερο του ενός λεπτού καλο είναι να σβυνει ο κινητήρας για οικονομία.
Αυτή είναι και η λογική του start stop
Δεν έχω ακούσει κανείς να αντιμετώπισε προβλήματα με τη μίζα απο τη χρήση αυτού.
Όπως και να έχει αν είναι το air condition on και κάποια αλλα το σύστημα δεν δουλεύει
Διορθωστε με οι έχοντες!!
bimmer-corfu
03-09-11, 19:08
απο 4 δευτερόλεπτα και πάνω λέει η BMW για τα auto start stop αμάξια Γιάννη.
Δηλαδή με auto start stop ενεργοποιημένο και σε στάση πχ 6 δευτερολέπτων έχεις κάνει οικονομία σε σχέση με το να είχες τον κινητήρα αναμμένο.
Σωστά δεν υπάρχει πρόβλημα με τη μίζα
nikos valvetronic
12-09-11, 22:22
Απο οσο ξερω η μιζα στα start-stop μοντελα ειναι πολυ ενισχυμενη και εχουν και πιο μεγαλη μπαταρια,δεν βρισκω λογο ανησυχιας φιλε μου.Αν μαθεις ομως οτι γινεται αυτο που θες πες μας για ενημερωση
rebelrebel
21-10-11, 20:02
ευχαριστω παιδια
μου ειπε ενας αγγλος οτι με το bimmerlink μπορεσε να εχει παντα εκτος το σταρτ-στοπ..αληθευει? ξερει κανεις πως γινεται? το εχει κανει? δνε την ξερω καθολου την εφαρμογη,αν και τηνε χω ακουσει πολλες φορες για αλλες χρησεις.
Το εχω κανει σε Χ1.Κανε ενα τηλ.στον Αλεξανδρο Μπαιλα.
μου ειπε ενας αγγλος οτι με το bimmerlink μπορεσε να εχει παντα εκτος το σταρτ-στοπ..αληθευει?
ξερει κανεις πως γινεται? το εχει κανει?
δνε την ξερω καθολου την εφαρμογη,αν και τηνε χω ακουσει πολλες φορες για αλλες χρησεις.
Καλησπέρα,
και εγώ είχα διαβάσει για το bimmercode,δεν έχω όμως καμία απο τις δύο για να στο επιβεβαιώσω.
Γενικότερα όμως , έχω διαβάσει να το απενεργοποιούν, οπότε φαντάζομαι μπορεί να γίνει.
Με το Bimmercode μπορείς σίγουρα να το κάνεις, εφόσον το επιτρέπει το Front Electronic Module του δικού σου BMW. Και μάλιστα έχεις 3-4 επιλογές, να θυμάται τη τελευταία ρύθμιση, να το βάλεις ON/OFF ή να το βάλεις να ξεκινάει σε διαφορετικές ρυθμίσεις
Με το Bimmercode μπορείς σίγουρα να το κάνεις, εφόσον το επιτρέπει το Front Electronic Module του δικού σου BMW. Και μάλιστα έχεις 3-4 επιλογές, να θυμάται τη τελευταία ρύθμιση, να το βάλεις ON/OFF ή να το βάλεις να ξεκινάει σε διαφορετικές ρυθμίσειςΣτο Ε9χ είναι στην cas
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Σωστά, είναι διαφορετικό σασί, τα modules διαφοροποιούνται αναλόγως σασί και ΜΥ/LCI