Επιστροφή στο Forum : [E90] Η πλεξουδα λεει των ηλεκρικων...
Με το που βαζω το αυτοκινητο εμπρος, δεν λειτουργουσε σωστα.
Στο ρελαντι, ειχε πολυ κραδασμο. Μονο στο ρελαντι. Δεν αναβε κανενα λαμπακι
Το ειχε παθει και μια φορα περισυ, το πηγα στο σερβις, κατι σκαλισαν στην "φισα της πεταλουδας του γκαζιου", εδωσα γυρω στα 15 ευρω και εφυγα.
Εφετος, το κουστουμι ειναι αλλο....
Μου ειπαν οτι θελει αλλαγη ολη η πλεξουδα, 370 (αν θυμαμαι σωστα) μου ειπαν το ανταλλακτικο, μαζι με εργασια 570.
Το παρηγγειλα, ισως αυριο να το εχουν και να παω να το βαλω. (μ@λ@κια εκανα μαλλον ε?)
Φίλε μου μπορείς να μας πεις για ποιο μοντέλο είναι αυτό που λες?
Για το si λέει λογικά Bill :-/
Μου το έκανε κ εμένα αυτό πριν 2-3 μήνες. Πάω να βάλω μπροστά κ έτρεμε όλο το αμάξι. Το σβήνω, ξανά τα ίδια. Στην διαδρομή όμως δεν έκανε τίποτα, πήγαινε μια χαρά. Το ξανασβήνω, το αφήνω καμιά ώρα κ έκτοτε δεν το ξανα έκανε. Εγώ τους πολλαπλασιαστές υποψιάστηκα στην περίπτωση μου.
Εσένα Ντίνο το είδαν στο διαγνωστικό κ σου είπαν για πλεξούδα;;
Για το si λέει λογικά Bill :-/
Μου το έκανε κ εμένα αυτό πριν 2-3 μήνες. Πάω να βάλω μπροστά κ έτρεμε όλο το αμάξι. Το σβήνω, ξανά τα ίδια. Στην διαδρομή όμως δεν έκανε τίποτα, πήγαινε μια χαρά. Το ξανασβήνω, το αφήνω καμιά ώρα κ έκτοτε δεν το ξανα έκανε. Εγώ τους πολλαπλασιαστές υποψιάστηκα στην περίπτωση μου.
Εσένα Ντίνο το είδαν στο διαγνωστικό κ σου είπαν για πλεξούδα;;
Δεν εχω ιδεα Πανο...
Ελλειπα Αιγυπτο, και το πηγε η γυναικα μου.
Το αφησε κανα 2ωρο εκει, και μετα μου τηλεφωνησαν και μου ειπαν οτι εχουν γενικα θεμα με τις επαφες....
Καταραμενη κριση λεω εγω....
mitsos_chania
11-08-11, 14:56
Ε90 ειναι το SI παιδια ας γινει η διορθωση στον τιτλο
Επανηλθε το θεμα της πλεξουδας.....
Που θα βρουμε αν τελικα απαιτειται η αλλαγη ???
Καποιο παιδι εδω πουλαγε καποια ανταλλακτικα για Ε90, αλλα δεν μπορω να βρω την αγγελια... Ειχε και πλεξουδα...
Μήπως ο ΔημήτρηςΜ3? Νομίζω ότι τα έχει δώσει όλα.
Πως προέκυψε εκ νέου το θέμα?? Έκανε κάτι το αμάξι?
Κοιτα στο "Τι να περιμενει"
Το βρηκα το νημα με τα του Ε90
kostawe46
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?p=264935#post264935
Όταν λες αγαπητέ επανήλθε ??? Το άλλαξες τότε και σου ξαναπαρουσίαστηκε ?
Συνήθως το τρέμουλο που αναφέρεις σε αυτά τα σκάφη είναι
πολλαπλασιαστής ή μπεκ ή μπουζί ή κάποιος συνδιασμός αυτών ...
το έψαξες καλά ?