PDA

Επιστροφή στο Forum : [E46] πρόβλημα στο air condition!!!!

mitsos09
29-07-11, 10:00
Καλημερα σας

μηπως μπορει καποιος να μου πει την γνωμη του για το προβληματακι μου ?

ειχα συμπληρωσει κανονικα το φρεων στο air condition τον Μαϊο και δουλευαν κανονικα μεχρι εχτες το βραδυ (εχω παρει και θερμομετρο για να μετραω την ψυξη ειχα παντα 4οc )
αλλα σημερα το πρωι δεν δουλευει καθολου , μηπως ξερει κανενας τι μπορει να ειναι ?(εχει φτασει 32oc)

ευχαριστω εκ των προτερων

ziaba
29-07-11, 10:15
το πιο πιθανόν είναι φακιρης πολύ συνηθισμένο πρόβλημα στ 46αρια
σε μάστορα το πήγες τι λέει?

mitsos09
29-07-11, 10:22
Δεν το πειγα ακομα , ειμαι στην δουλεια. θα το παω το μεσιμερη

Stamatis
29-07-11, 11:08
Φακιρης η κλαπετο.
Κλασικο 46αρικο θεμα.

BILL007
29-07-11, 14:49
Συμφωνώ και εγώ με τα παιδιά απο πάνω...Να σου πω Σταμάτη,αυτό με το κλαπέτο τι είναι?Δεν το έχω ξανακούσει...

Stamatis
29-07-11, 15:02
Εχει ενα κλαπετο απο κατω που γυριζει τον αερα πανω, μεση, ποδια.
Αυτο κολαει καποιες φορες απο οτι διαβαζω.
Εγω απο εβαπορετα εχω μεινει μονο και απο φρεον.

mitsos09
29-07-11, 21:51
ρε παιδια αν χαλασει ο " φακιρης " τι προβλημα θα εχει ?
γιατι εμενα ο ανεμιστηρας που λες Σταματη δουλευει κανονικα , απλα δεν παγωνει καθολου !!! (και οσο για το φρεον το ειχα γεμισει τον Μαϊο ) ( δεν ειναι απο διαροει γιατι ηταν αποτομη η αλλαγη , αν ηταν απο διαροει θα ειχα σταδιακη απολια )
τελικα δεν το προλαβα το συνεργειο . Μερικη μου ειπα και για κομπρεσορα υπαρχει τετεια περιπτωσει ρε παιδια ?
πειτε μου σας παρακαλω !

ευχαριστω εκ των προτερων ξανα !!!!!

Kostas_1
30-07-11, 11:39
γιατι εμενα ο ανεμιστηρας που λες Σταματη δουλευει κανονικα , απλα δεν παγωνει καθολου !!! (και οσο για το φρεον το ειχα γεμισει τον Μαϊο ) ( δεν ειναι απο διαροει γιατι ηταν αποτομη η αλλαγη , αν ηταν απο διαροει θα ειχα σταδιακη απολια )
τελικα δεν το προλαβα το συνεργειο . Μερικη μου ειπα και για κομπρεσορα υπαρχει τετεια περιπτωσει ρε παιδια ?
πειτε μου σας παρακαλω !

Ακριβως αυτο το συμπτωμα που ανεφερες ειχα και ηταν ο φακιρης (Ε46/1999)

kplc16
30-07-11, 12:07
Εχω αλλαξει φακιρη 2 φορες.

Το συμπτωματου φακιρη ειναι οτι το μπλοουερ δε φυσα.
ΤΟ display και τα πληκτρα δουλεουν κανονικα, την εκινιση του κομπρεσσορα την ακους κανονικα αλλα δεν ερχεται αερας ή ερχεται ελαχιστος.

Ο φακιρης ειναι αντισταση η οποια ελεχει τις στροφες του blower.

Stamatis
30-07-11, 12:41
Μηπως βγαζει κρυο (οσο μπορει) απο τις μισες θυριδες;

BILL007
30-07-11, 12:56
πειτε μου σας παρακαλω !

Eγώ κάτι παρόμοιο είχα.Έβγαζε μόνο ζεστό αέρα ή ζεστό απο πάνω κρύο απο κάτω.Τελικά ήταν βαλβίδες καλοριφέρ που κοστίζουν και κάμποσο...Άλλο ένα πρόβλημα του Ε46 που εμφανίζεται στα κλασσικά...:thumbsdown::thumbsdown::thumbs down:

ziaba
30-07-11, 13:15
πειτε μου σας παρακαλω !

φίλε μου έτσι είναι εάν καεί ο φακιρης όλα δουλεύουν άλλα κρύο αέρα δε βγάζει
δες κ εδω ίσως σε βοηθήσει μπορείς να το τσεκαρεις+αλλάξεις κ μόνος https://bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=2329

mitsos09
02-08-11, 15:26
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντισης , αλλα μολις τωρα γυρισα απο το συνεργειο και τελικα εχει καει ο κομπρεσορας !!!!
και δεν μπορει να βρει με τιποτα μεταχειρισμενο !

ευχαριστω πολυ παντος .
δεν μπορω να το φτιαξω ακομα !!!!(θα ψηθω αυτο το καλοκαιρη )χαχα!!

Stamatis
02-08-11, 16:24
Ωχ, καλο κουραγιο.
Σκεψου οτι θα καψεις λιγοτερη βενζινη φετος!!! (μπρρρρ)