Επιστροφή στο Forum : [E46] πρόβλημα στο air condition!!!!
Καλημερα σας
μηπως μπορει καποιος να μου πει την γνωμη του για το προβληματακι μου ?
ειχα συμπληρωσει κανονικα το φρεων στο air condition τον Μαϊο και δουλευαν κανονικα μεχρι εχτες το βραδυ (εχω παρει και θερμομετρο για να μετραω την ψυξη ειχα παντα 4οc )
αλλα σημερα το πρωι δεν δουλευει καθολου , μηπως ξερει κανενας τι μπορει να ειναι ?(εχει φτασει 32oc)
ευχαριστω εκ των προτερων
το πιο πιθανόν είναι φακιρης πολύ συνηθισμένο πρόβλημα στ 46αρια
σε μάστορα το πήγες τι λέει?
Δεν το πειγα ακομα , ειμαι στην δουλεια. θα το παω το μεσιμερη
Φακιρης η κλαπετο.
Κλασικο 46αρικο θεμα.
Συμφωνώ και εγώ με τα παιδιά απο πάνω...Να σου πω Σταμάτη,αυτό με το κλαπέτο τι είναι?Δεν το έχω ξανακούσει...
Εχει ενα κλαπετο απο κατω που γυριζει τον αερα πανω, μεση, ποδια.
Αυτο κολαει καποιες φορες απο οτι διαβαζω.
Εγω απο εβαπορετα εχω μεινει μονο και απο φρεον.
ρε παιδια αν χαλασει ο " φακιρης " τι προβλημα θα εχει ?
γιατι εμενα ο ανεμιστηρας που λες Σταματη δουλευει κανονικα , απλα δεν παγωνει καθολου !!! (και οσο για το φρεον το ειχα γεμισει τον Μαϊο ) ( δεν ειναι απο διαροει γιατι ηταν αποτομη η αλλαγη , αν ηταν απο διαροει θα ειχα σταδιακη απολια )
τελικα δεν το προλαβα το συνεργειο . Μερικη μου ειπα και για κομπρεσορα υπαρχει τετεια περιπτωσει ρε παιδια ?
πειτε μου σας παρακαλω !
ευχαριστω εκ των προτερων ξανα !!!!!
γιατι εμενα ο ανεμιστηρας που λες Σταματη δουλευει κανονικα , απλα δεν παγωνει καθολου !!! (και οσο για το φρεον το ειχα γεμισει τον Μαϊο ) ( δεν ειναι απο διαροει γιατι ηταν αποτομη η αλλαγη , αν ηταν απο διαροει θα ειχα σταδιακη απολια )
τελικα δεν το προλαβα το συνεργειο . Μερικη μου ειπα και για κομπρεσορα υπαρχει τετεια περιπτωσει ρε παιδια ?
πειτε μου σας παρακαλω !
Ακριβως αυτο το συμπτωμα που ανεφερες ειχα και ηταν ο φακιρης (Ε46/1999)
Εχω αλλαξει φακιρη 2 φορες.
Το συμπτωματου φακιρη ειναι οτι το μπλοουερ δε φυσα.
ΤΟ display και τα πληκτρα δουλεουν κανονικα, την εκινιση του κομπρεσσορα την ακους κανονικα αλλα δεν ερχεται αερας ή ερχεται ελαχιστος.
Ο φακιρης ειναι αντισταση η οποια ελεχει τις στροφες του blower.
Μηπως βγαζει κρυο (οσο μπορει) απο τις μισες θυριδες;
πειτε μου σας παρακαλω !
Eγώ κάτι παρόμοιο είχα.Έβγαζε μόνο ζεστό αέρα ή ζεστό απο πάνω κρύο απο κάτω.Τελικά ήταν βαλβίδες καλοριφέρ που κοστίζουν και κάμποσο...Άλλο ένα πρόβλημα του Ε46 που εμφανίζεται στα κλασσικά...:thumbsdown::thumbsdown::thumbs down:
πειτε μου σας παρακαλω !
φίλε μου έτσι είναι εάν καεί ο φακιρης όλα δουλεύουν άλλα κρύο αέρα δε βγάζει
δες κ εδω ίσως σε βοηθήσει μπορείς να το τσεκαρεις+αλλάξεις κ μόνος https://bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=2329
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντισης , αλλα μολις τωρα γυρισα απο το συνεργειο και τελικα εχει καει ο κομπρεσορας !!!!
και δεν μπορει να βρει με τιποτα μεταχειρισμενο !
ευχαριστω πολυ παντος .
δεν μπορω να το φτιαξω ακομα !!!!(θα ψηθω αυτο το καλοκαιρη )χαχα!!
Ωχ, καλο κουραγιο.
Σκεψου οτι θα καψεις λιγοτερη βενζινη φετος!!! (μπρρρρ)