PDA

Επιστροφή στο Forum : 320ci μετατροπή κινητήρα απο toyota supra 2jz

BMW2jz
27-07-11, 17:24
Παιδιά πόσο χρόνο χρειάζεται για μια τέτοια μετατροπή??? Όλα τα ανταλλακτικά υπάρχουν...Η όρεξη και ο χρόνος λείπουν....:ranting2:

ntinos
27-07-11, 17:51
Αμα λειπει ο χρονος τι ρωτας ?

Leonidas_E39
27-07-11, 17:59
re paidia poso xrono xreiazetai gia mia tetoia metatroph??ola ta antallaktika uparxoun....h oreksh leipei k o xronos ....:ranting2:

Φίλε μου γραφουμε στα ελληνικα ειναι κανονας του φορουμ αλλιως βγαζουμε τα ματια μας να καταλαβουμε τι γράφεις.

Φιλικά Λεωνιδας

SuperSonic
27-07-11, 18:37
re paidia poso xrono xreiazetai gia mia tetoia metatroph??ola ta antallaktika uparxoun....h oreksh leipei k o xronos ....:ranting2:

Πες μου εναν λογο που θες να βαλεις αυτον τον κινητηρα σε Bmw..??

BILL007
27-07-11, 19:01
Συν ότι δεν μπορεί να δηλωθεί για κυκλοφορία κάτι τέτοιο...

Μόνο για χρήση πίστας προορίζεται?

https://www.youtube.com/watch?v=bCo00asduEQ

SuperSonic
27-07-11, 19:05
Ακομα και για χρηση πιστας να μιλαμε ο κινητηρας αυτος για να μπει θελει τεραστιες διαδικασιες που δεν αξιζει να κανεις..ασε που αν μιλαμε για τον 2jZ μιλαμε για κινητηρες που θελουν λυσιμο για να δεις σε τι καταστασει ειναι..

m-power_01
27-07-11, 19:42
Το πόσο χρόνο μπορεί να σου πάρει δεν μπορεί να στο πει κανένας από εμάς!
Επίσης ο χρόνος συνήθως είναι συναρτήσει του χρήματος.
Θα τα κάνεις μόνος σου? Με φίλο σου? σε μάστορες? Τι?

ziaba
28-07-11, 00:05
Παιδιά πόσο χρόνο χρειάζεται για μια τέτοια μετατροπή??? Όλα τα ανταλλακτικά υπάρχουν...Η όρεξη και ο χρόνος λείπουν....:ranting2:

θα χρειαστείς κ άγραφο + πολλα ηλεκτρονικά δε θα δούλεψούν ασυμφέρο πράγμα στ 46αρι πιο καλά βάλε έναν κομρεσσορα δες στις αγγελίες του φόρουμ

nikos valvetronic
28-07-11, 01:45
Τωρα μου θυμησες ενα drift που ειχα δει στην Λαρνακα και τα μισα Ε30 φορουσαν SR20 DETT και τα αλλα μισα RB26!!
Σιγουρα δεν το κανεις μονο για τα γκαζια αλλα και για το διαφορετικο της υποθεσης... Το μονο σιγουρο ειναι οτι θες παααααρα πολυ χρονο.Ρωτα κανενα Κυπριο καλυτερα για αυτο το project εχουν μεγαλη εμπειρια στα engine swap ιαπωνικων κινητηρων.Εχω και ενα τηλ. να σου δωσω αν θελεις απο φιλο που θα σου πει οπωσδηποτε κατι χρησιμο

BMW2jz
01-08-11, 14:16
ευχαριστω παιδια αλλα το αμαξι ηδη φτιαχνεται απλα εχω φρικαρει ειμαι κ@υλωμενος να το βολταρω κ δν μπορω να περιμενω...οσο για το αν αξιζει δν πιστευω να εχει η bmw κανενα 6κυλινδρο που να βγαζει 44 κιλα ροπη κ να ειναι τοσο βελτιωσιμο...το αμαξι ειναι βολτας κ προτιμησα αυτην την οδο γιατι για να ανεβεις στα 500 αλογα ειναι η πιο φθηνη κ αξιοπιστη λυση... 2jz GTE μιλαμε απο τουσ πιο δημοφιλεστερουσ κινητηρεσ στον κοσμο αν εχετε ιδεα...

Dimzan
01-08-11, 14:24
πολυ ενδιαφερον! φωτογραφιες εχεις?

να φανταστω οτι και το αμαξι ειναι αδειο μεσα??

προσοχη οταν κυκλοφορεις ομως... καλυτερα μονο για πιστα γιατι στο δρομο με αυτο το αμαξι θα κλαψεις τα λεφτα που εδωσες, παει για κατασχεση αμεσως.

ziaba
01-08-11, 14:51
πολυ ενδιαφερον! φωτογραφιες εχεις?

να φανταστω οτι και το αμαξι ειναι αδειο μεσα??

προσοχη οταν κυκλοφορεις ομως... καλυτερα μονο για πιστα γιατι στο δρομο με αυτο το αμαξι θα κλαψεις τα λεφτα που εδωσες, παει για κατασχεση αμεσως.

εάν κόψει τιμολόγιο τοποθετήσεις μπορεί να το κυκλοφορεί άνετα για 1 μήνα

ziaba
01-08-11, 15:03
ευχαριστω παιδια αλλα το αμαξι ηδη φτιαχνεται απλα εχω φρικαρει ειμαι κ@υλωμενος να το βολταρω κ δν μπορω να περιμενω...οσο για το αν αξιζει δν πιστευω να εχει η bmw κανενα 6κυλινδρο που να βγαζει 44 κιλα ροπη κ να ειναι τοσο βελτιωσιμο...το αμαξι ειναι βολτας κ προτιμησα αυτην την οδο γιατι για να ανεβεις στα 500 αλογα ειναι η πιο φθηνη κ αξιοπιστη λυση... 2jz GTE μιλαμε απο τουσ πιο δημοφιλεστερουσ κινητηρεσ στον κοσμο αν εχετε ιδεα...

δηλ τα m3 θα τα χεις για πλάκα με τ μοτερουκλα αυτή

Dimzan
01-08-11, 15:15

μα ο κινητηρας αυτος δε μπηκε ποτε σε Ε46 ...!?!? λεω κατι λαθος?

Κανονικα για να ειναι νομιμος πρεπει να δηλωθει ο κινητηρας στην αδεια κυκλοφοριας. Ο συγκεκριμενος -αφου δεν εχει ξαναγινει τετοια μετατροπη- θα πρεπει να περασει απο κτεο ελληνικου(αν θυμαμαι καλα) και να περασει ολα τα "τεστ" και να εχει σχεδια μηχανικου για την τοποθετηση.

πιθανον να γινεται αλλα μου φαινεται λιγο χλωμο

bmwz3
01-08-11, 15:17
δεν ειμαι σιγουρος για αυτο/νομιζω οτι σου δινουν ενα μηνα μπροστα για να το δηλωσεις οχι για εκτος bmw κινητηρες.

BMW2jz
01-08-11, 16:32
οσο για την κυκλοφορια ειναι λιγο χλωμα τα πραγματα αλλα θα παω με την ψυχη στο στομαεξωτερικα ειναι ενα γνησιο 320cι ουτε προφυλακτηρεσ δν εχω αλλαξει καν...με τα σαλονια του μεσα ολα κομπλεσαν κανονικο αυτοκινητο...απλα αν σε μπλοκο μου πουν να ανοικσω το καπω τοτε σκουραινουν τα πραγματα...θα εχω το τιμολογιο αγορας του κινητηρα αλλα κ παλι δν ειναι αρκετο...απ'οσο ξερω μονο bme κινητηρα πρεπει να βαλεισ μεσα σε bmw κ αφτο αναλογα να υπερβεισ 25 % του αυτοκινητου που εχει βγει απο το εργοστασιο...400 κυβικα πανω η 400 κυβικα κατω καπωσ ετσι παει...οσο για m3 follow
https://youtu.be/fKdp78K0Gjk

Dimzan
01-08-11, 17:04
φιλε μου τετοια ρισκα παιρνεις μονο οταν σου περισεουν λεφτα...

bmwz3
01-08-11, 17:04
αν το αμαξι ειναι εξωτερικα μαμα και δεν φωναζει απο μακρια οτι ειναι "τερας",δεν προκαλεις με εξατμιση και πλαγιολισθησεις στο δρομο,αποκλειεται να ανοιξουν καπο.επισης δεν πρεπει να το λες σε οποιον ξερεις οτι φορας το ταδε μοτερ γιατι συνηθως "κσρφωνουν"στην εφορια τα "φιλαρακια" μας και δε ξερουμε απο που μας ηρθε!

BMW2jz
01-08-11, 19:22
αληθεια ε???ακου να δεις...οχι τιποτα γιατι εχω πολλους καλοθελητες...δν πιστευω παντως να εχω προβλημα...εδω σχεδον ολα τα bmw ειναι 316 κ εχουν 3λιτρα κ 2,5λιτρα μοτερ...τεσπα παντως σε θεμα μοτερ αν εριχνα 6,5 με 7 χιλιαρικα στο 2,2 το πολυ πολυ να το πηγαινα μεχρι τα 240 αλογα κ θα ημουν με τη ψυχη στο στομα μη μου κλασει...τωρα θα ειμαι με τη ψυχη στο στομα μη με σταμπαρουν οι *******...αν θα κινει υποψιεσ θα τις κινει απο κατι 6πιστονα galfer εμπρος κ θορυβο απο εξατμιση...intercooler kτετοια δν προκειται να φαινονται...θελω να σασ ανεβασω μια φωτο αλλα πωσ ανεβαζετε εσεισ εδω?

BILL007
01-08-11, 19:32
Για να ανεβάσεις φωτό,πήγαινε εδώ https://imageshack.us ;) και πόσταρε μας το λινκ ;)

Stunt Mike
01-08-11, 22:10
παει για κατασχεση αμεσως.

Δεν ισχυει αυτο......στην χειροτερη να φαει προστιμο για αδηλωτο μοτερ....ασε που κανεις δεν θα καταλαβει οτι ειναι ΤΟΥΟΤΑ μοτερ,οποτε παιξτο κινεζος και πες οτι ειναι τουρμπισμενο 6κυλινδρο και να'χεις τα τιμολογια μαζι σου ωστε να σιγουρευτουν οτι δεν ειναι κλεμμενο...τιποτα αλλο...

Jimmakos
01-08-11, 23:28
Δεν ισχυει αυτο......στην χειροτερη να φαει προστιμο για αδηλωτο μοτερ....ασε που κανεις δεν θα καταλαβει οτι ειναι ΤΟΥΟΤΑ μοτερ,οποτε παιξτο κινεζος και πες οτι ειναι τουρμπισμενο 6κυλινδρο και να'χεις τα τιμολογια μαζι σου ωστε να σιγουρευτουν οτι δεν ειναι κλεμμενο...τιποτα αλλο...

Αρε Μάικ αλανιάρη όλα τα ξέρεις thumb

ziaba
01-08-11, 23:32

συμφωνω με τον mike σε έναν απλο ελέγχω δε παίζει το αυτοκ θέλει ράμπα για να δουν (είναι κ δήλωμενος 6κύλινδρος) τον αριθμό κινητήρα εκτός άμα γίνει καταγγελία κ ασχοληθούν σοβαρά μαζί του
απλά θα χει μικρο πρόβλημα στ κτεο + μεγάλο με τ ασφαλιστική σε περίπτωση τροχαίου

Stunt Mike
02-08-11, 10:35
Μην ψαρωνετε ρε με τις αλλαγες μοτερ!Αν ηξεραν οι αστυνομικοι να ξεχωρισουν τετοιες αλλαγες θα δουλευαν μηχανικοι και θα βγαζανε καλυτερο μεροκαματο απ'το δημοσιο....Προχωρατε αφοβα!2jz,S2000,SR20,RB26 βαλτε αλογα στις BMW σας!!!Για ΚΤΕΟ στειλτε μου pm....

Kostas_1
02-08-11, 10:50
Παρακαλεισθε να μην γραφετε για παρατυπιες και παρανομίες. Δεν ξερετε σε τι περιπετεια μπορει να μπει καποιος που τυχον παρασυρθεί. Επειτα μη ξεχνατε οτι ειναι δημοσιο φορουμ.

Ο καθενας ας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και ας αφησει τις προτροπες τετοιου ειδους

Stunt Mike
02-08-11, 21:51
Παρακαλεισθε να μην γραφετε για παρατυπιες και παρανομίες. Δεν ξερετε σε τι περιπετεια μπορει να μπει καποιος που τυχον παρασυρθεί. Επειτα μη ξεχνατε οτι ειναι δημοσιο φορουμ.

Ο καθενας ας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και ας αφησει τις προτροπες τετοιου ειδους

Συγνωμη Sharky μου:ban: Το παραδεχομαι...ειμαι ενα σκοτεινο ρεμαλι του αυτοκινητιστικου υποκοσμου:innocent:

Kostas_1
02-08-11, 22:01
Συγνωμη Sharky μου:ban: Το παραδεχομαι...ειμαι ενα σκοτεινο ρεμαλι του αυτοκινητιστικου υποκοσμου:innocent:

χαχαχα, οχι ρε συ, αλλα ε, δεν πρεπει να αναπτυσσονται τετοια θεματα σε ανοικτα φορουμ :)